treloagori Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Εχετε καποια προταση;εχω ακουσει καποια βιντεακια στο youtube με vintage 30 που χρησιμοποιω κι εγω πολυ συχνα και ακουγοταν πολυ καλο.το δοκιμασα και σπιτι αλλα με closed cab και ηταν πολυ καλυτερο απ το στοκ.γενικα παιζω χαμηλα στο 2 και ακουει καλα το v30. Τι αλλο θα προτεινατε; παλιοτερα ειχα δοκιμασει σε εναν koch ,twin reverb ,vox hw το electrovoice evl αλλα σαν v30 δεν μου ακουγεται κανενα.γεματος ηχος που δεν ξυριζει ειδικα οταν βρωμιζεις με πεταλακια.
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 αφου εχεις βρει το μεγαφωνο που αρεσει σε ΕΣΕΝΑ τι μας ρωτας? ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
treloagori Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Προσπαθω να δω τι δεν παει καλα με μενα και τ αυτια μου που τ ακουω ολα διαφορετικα απ τα παραδοσιακα δεδομενα...αδικος κοπος παντως γιατι τον ελυσα τον φεντερ και δυστυχως θα χρειαστει και το grill cloth να λυθει γιατι πρεπει να βγουν καποιες βιδες οποτε.....χαιρετισματα τρελο παιδεμα....
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Δεν χρειάζεται να βγει το grillcloth! ::) Ξεβιδώνεις τα παξιμάδια που "κρατάνε" το μεγάφωνο και το βγάζεις, βάζεις το καινούργιο, σφίγγεις καλά τα παξιμάδια και έτοιμος. :)
treloagori Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Δεν παιζει γιατι οι βιδες ειναι 8 και το v30 εχει 4 τρυπες.αρα4 βιδες πρεπει να βγουν απο μπροστα.
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 τον ελυσα τον φεντερ και δυστυχως θα χρειαστει και το grill cloth να λυθει γιατι πρεπει να βγουν καποιες βιδες οποτε.....χαιρετισματα τρελο παιδεμα.... Αν είχες κάνει ένα γκουγκλάρισμα πριν τον ανοίξεις, θα είχες δει ότι προκειμένου να αλλάξεις μεγάφωνο στους Deluxe Reverb RI, βγάζεις μόνο το grill χωρίς να τον λύσεις από πίσω. Δε στη λέω. Απλώς το γράφω πληροφοριακά για όποιον θέλει να το επιχειρήσει μόνος του στον συγκεκριμένο ενισχυτή. Ενωμοτάρχης
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Δεν παιζει γιατι οι βιδες ειναι 8 και το v30 εχει 4 τρυπες.αρα4 βιδες πρεπει να βγουν απο μπροστα. Γκαντεμιά! ;D Δεν χρειάζεται να βγάλεις τις 4 βίδες από την καμπίνα, αν σου αρέσει πολύ το Vintage 30 μπορείς να ανοίξεις τις υπόλοιπες 4 τρύπες στο μεγάφωνο, είναι το πιο εύκολο και όχι τραγικά δύσκολο.
treloagori Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 τελικα μετα κοπων και βασανων τα καταφερα...αλλα το αποτελεσμα δεν με ικανοποιησε...δεν μου αρεσε το V30 σε open cabinet....παρ ολ αυτα σε εναν cornford ανοιχτο που ειχα επαιζε αψογα...ελπιζω να μην φταει το οτι ειμαι σε safe mismatch mode...ο ενισχυτης δινει 8Ohm και το v30 ειναι 16ohm any suggestions?jensen?eminence?
treloagori Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 (electrovoice βεβαια εχει μονταρει τον ενισχυτη αι παιρνει 6l6) http://www.youtube.com/watch?v=F-vGAy8mu-s( με v30)
Jazzjoker Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 any suggestions?jensen?eminence? Προσωπικώς έχω αλλάξει το stock του DRRI μου με το Cannabis Rex της eminence. Κλασσική επιλογή για fender ενισχυτές. Μην περιμένεις και καμιά τρελή διαφορά στον ήχο πάντως. Μεγαλύτερη άκουσα όταν άλλαξα τις stock λάμπες με JJ. Αν θες να προσεγγίσεις ήχο SRV πάντως (το υπέθεσα από τα βίντεο που παρέθεσες), άσε τα μεγάφωνα ήσυχα. Δεν είναι εκεί το ζουμί. Ενωμοτάρχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση