Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Παιδιά γεια ,

ψάχνω να πάρω ενα μικρακι για χομ πρακτις .  :)

Βασικά για να τον παρω στο χωριό και εκεί που κάθομαι

να ξεσκονιζω καμμια κλίμακα με ρεύμα .

Δεν έχω απαιτήσεις ήχου απλά να μην έχει πολύ βρομια - τελακιας γαρ -

να ειναι φτηνιαρικος και μικρός για να χωράει μαζί με τα συμπραγκαλα της οικογένειας .

Είδα στις αγγελίες κατι Roland ,fender frontman , stagg ,marshall

και άλλες μάρκες αλλα χαθηκα.

Ξερω ότι στα φτηνα δεν περιμένεις και πολλα

και ειναι θέμα ήχου της κάθε εταιρίας αλλα δηλώνω άσχετος .

Καθε βοηθεια, γνώμη καλοδεχούμενη .

Θενξ εκ των προτέρων  :)

Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα

Δημοσιευμένο

Αν θελεις κατι πραγματικα πολυ μικρο και φορητο ο Roland Micro Cube ειναι κλασσικη αξια - ακουγεται πραγματικα πολυ μα πολυ καλυτερα απο οτι θα περιμενε κανεις απο ενα τοσο μικροσκοπικο ενισχυτακι.

Δημοσιευμένο

Αν θελεις κατι πραγματικα πολυ μικρο και φορητο ο Roland Micro Cube ειναι κλασσικη αξια - ακουγεται πραγματικα πολυ μα πολυ καλυτερα απο οτι θα περιμενε κανεις απο ενα τοσο μικροσκοπικο ενισχυτακι.

+1 Επιπλεον εχει και εφε, αλλα δεν τον λες και πολυ φθηνο για τα 2 του watt.

Aν και καθως προφανως σε ενδιαφερουν μονο τα καθαρα, οποιοδηποτε μικρο ενισχυτακι θα σε καλυψει.

SOSte ta FREEkia...

Δημοσιευμένο

+1

Πολύ καλό μικρό ενισχυτάκι μελέτης.

Δημοσιευμένο

Όταν γυρίσω από σα παν ,θα σε φέρω ένα τενεκέ φέτα τελεμέ.Ενισχυτή δεν το λες ,αλλά σάμπως εσύ είσαι κιθαρίστας ?

Ρεμάλι είσαι  ;D ;D ;D

Αν θες και για να μην ενοχλείς τη φύση και τους γείτονες ,έχω να σε δώκω έναν μίνι που δουλεύει με ακουστικά .

No one wants an alien

Δημοσιευμένο

Φίλε Ρεμάλι τσέκαρε και το pocket pod της Line6.

http://line6.com/pocketpod/

Από ότι μου έχουν πει (δεν έχω παίξει αλλά είναι από έμπιστες πηγές) σαν ήχος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ΑΛΛΑ για αυτό που το θες είναι ιδανικό:

- Παίζεις με ακουστικά κατευθείαν από αυτό - δεν θες ενισχυτή, δεν ενοχλείς κανέναν

- αν θες το συνδέεις σε ενισχυτή στο σπίτι και έχεις και όλα τα εφέ του διαθέσιμα

- συνδέεται με εξωτερικό mp3 player για να μπορείς να παίζεις πάνω σε backign tracks

- έχει recording loop

- μέγεθος όσο ένα πακέτο τσιγάρα

- φτιάχνεις/κατεβάζεις ότι ήχο θέλεις

- δεν χρειάζεσαι ρεύμα απαραίτητα, παίζει και με μπαταρίες

Ελλάδα παίζει κάπου στα 100€

Για μένα μην το σκεφτείς καν για μικρό ενισχυτή, με αυτό και καλύτερο ήχο θα βγάλεις και μεγαλύτερη ευελιξία θα έχεις..  :)

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...