paokz Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=B87xa0rMEzQ Πρώτη φορα δικιμάζω κάτι τέτοιο..Δεκτή κάθε άποψη!
messalion Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Μπα..... Χωρις να θελω να γινω κακος,δε μου αρεσε,η φωνη σου δεν ταιριαζει στο συγκεκριμενο ειδος και επισης η ερμηνεια σου ηταν λιγο...."ψευτικη" Κατα τα αλλα το backing track ηταν ωραιο :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Eγώ αντίθετα το βρήκα καλό. Και η μουσική υπόκρουση ήταν Α' (δεν ξέρω τι παίζεις ή αν έιναι έτοιμο B.T), αλλά και η φωνή είναι της "σχολής", Λιούγκος, Λέκκας κλπ. InfluenSir!
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Συμφωνώ με τον σερ .............δεν ξέρω αν είναι ή δεν είναι μπάκιν τρακ ,αλλά η φωνή ήταν πειστική δι εμέ 8) No one wants an alien
sfaku Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Η φωνή σου είναι καλή. Μου θύμισε μάλλον Αλκίνοο και όχι τόσο Λέκκα, Λιούγκο κττ. Όλα ακούγονται σωστά αλλά θα το ήθελα πιο συγκινησιακό στην ερμηνεία. Πάντως πρόκειται για πολύ δύσκολο υλικό, και η ερμηνεία και η απόδοση της ατμόσφαιρας στον Χατζιδάκι είναι από τα πιο δύσκολα σημεία της μουσικής του.
paokz Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ!..Αλλα είμαι αυτοδίδακτος και πρώτη φορα δοκιμάζω κάτι τέτοιο..Ψεύτικη τι ενοοείς?..Ποιος είναι ο Λιούγκος Λέκκας?
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Ποιος είναι ο Λιούγκος Λέκκας? Δυο ξεχωριστα ονοματα ειναι, δε βλεπεις το κομμα? Ηλιας Λιουγκος και Βασιλης Λεκκας. Specs talks, Mgs walks
atreu73 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Ο Λιούγκος Λέκκας είναι μυθολογικό πλάσμα. Μισός τραγουδιστής, μισός showman. Είναι σαν τον Μάνο Θεοδωράκη ένα πράμα. Το είπες ωραία το τραγουδάκι πάντως. Μπράβο. ο χρόνος αρκετός
longshadow Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Κι εμένα μου άρεσε και μου θύμησε όντως Λιούγκο και Λέκκα. Τα όργανα που ακούμε απο πίσω ποιός τα έχει παίξει?
paokz Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν γνωρίζω..Karaoke είναι πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση