airheads Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 ξύπνησα σήμερα το πρωί με μια bluesy mood και ηχογράφησα αυτό.. :P :P http://www.youtube.com/watch?v=z-AFrKyLyu8 zappin' is good....
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Αμαν ρε φίλε είχα πιει και κάμποσο amaretto και με 'στειλες ολοταχώς για το κρεββατάκι ;D Δεν το βαρέθηκα καθόλου...ήξερες τι έπαιζες,υπήρχε ειρμός αλλά περίμενα κάποια στιγμή να σκάσει groove και να ξυπνήσει μέσα σου ο Rory ή ο Srv. ;D Είσαι ωραίος παίχτης πάντως κι ευέλικτος :) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
airheads Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2013 Αμαν ρε φίλε είχα πιει και κάμποσο amaretto και με 'στειλες ολοταχώς για το κρεββατάκι ;D Δεν το βαρέθηκα καθόλου...ήξερες τι έπαιζες,υπήρχε ειρμός αλλά περίμενα κάποια στιγμή να σκάσει groove και να ξυπνήσει μέσα σου ο Rory ή ο Srv. ;D Είσαι ωραίος παίχτης πάντως κι ευέλικτος :) ευχαριστώ φιλε!!πάντως δεν ήξερα τι έπαιζα .το πρώτο take ήταν.. :P και εγώ θέλω να ξυπνήσει ο rory μέσα μου αλλα χρειάζομαι έναν drummer και έναν μπασίστα... και άντε να τους βρείς αυτούς εδώ που είμαι εγώ.. >:( :P zappin' is good....
schreivox Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Και για το μεσημέρι (πριν λίγο ξύπνησα) είναι ό,τι πρέπει το κομμάτι :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση