Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τι κάνει αυτός ο τσίφτης? πόσα θέλει να μας τρελάνει?Καταπληκτικός ήχος!!καταπληκτικό παίξιμο!!!η''Olson'' πολύ ωραία κιθάρα!!!δηλαδή εαν δεν του έλειπε ο μέσος(δάχτυλος) τι θα έπαιζε???Loopsssss.....!!! Λέγεται ότι κάποτε ρώτησαν τον Jimi Hendrix πως αισθάνεται που είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο,κι αυτός απάντησε,δεν ξέρω ρωτήστε τον Phil

Keaggy...Mεγαλ.Βίντεο...

Δημοσιευμένο

Λέγεται ότι κάποτε ρώτησαν τον Jimi Hendrix πως αισθάνεται που είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο,κι αυτός απάντησε,δεν ξέρω ρωτήστε τον Phil Keaggy

Tελικα για ποσους το εχει πει αυτο ο Χεντριξ? Εγω βασικα ηξερα για τον Ρορυ και η φημη(?) οτι το εχει πει και για τον Χιωτη
Δημοσιευμένο

Μεγάλος παικταράς....με πολλά χρόνια εμπειρίας. Λίγο έχει κόλλημα με τα χριστιανικά αλλά τι να κάνουμε κανείς δεν είναι τέλειος  ;D

Το πρώτο του που είχα ακούσει είναι με την Muriel Anderson από κάποιο guitar night, πολύ πιο μελωδικό βέβαια και μου είχε κάνει εντύπωση

Δημοσιευμένο

Τι κάνει αυτός ο τσίφτης? πόσα θέλει να μας τρελάνει?Καταπληκτικός ήχος!!καταπληκτικό παίξιμο!!!η''Olson'' πολύ ωραία κιθάρα!!!δηλαδή εαν δεν του έλειπε ο μέσος(δάχτυλος) τι θα έπαιζε???Loopsssss.....!!! Λέγεται ότι κάποτε ρώτησαν τον Jimi Hendrix πως αισθάνεται που είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο,κι αυτός απάντησε,δεν ξέρω ρωτήστε τον Phil

Keaggy...Mεγαλ.Βίντεο...

:o :o :o

Απλά ΜΑΓΕΙΑ!!!!

Επίσης φωνάρα! Μου έδωσε την εντύπωση ότι τραγουδούσε κάποιος 20χρονος, πολύ νεανική χροιά.

threadender

Δημοσιευμένο

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο εν λόγω έπαιζε στους Glass Harp, των οποίων είμαι ευτυχής ιδοκτήτης 3 καταπληκτικών άλμπουμ. Δεν γνωρίζω τη δισκογραφία του(ς) αλλά ό τύπος από μικρός ήταν master. ;)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...