SpyrosCh Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Βασικά ίσως φταίει ότι δεν το πιστεύεις τόσο όσο τα άλλα. Αν δεν το πιστεύεις εσύ, δεν μπορεί να προοδεύσει! Πάντως ο δημιουργός πρέπει να ακούει την εσωτερική του φωνή (αρκεί να μην ακούει πολλές και συνέχεια ;D ). ;) Μπανάκι ,ναι Κώστα!
kostas80 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ όχι και κοινότυπο ρε Σπύρε Με τρέλανε που κάπου εκεί στο τέλος έδειξε τη χαρμανίλα του ;) να πω μπράβο ? ... θα πω www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
WrTsXxx Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 σορυ για το οφτοπικ αλλά με προκάλλεσαν >>>>>> (30 χρόνια στο νόιζ ο wrtsxxx, είπε επιτέλους και κάτι σωστό) 30χρόνια στο νόιζ κι άλλα 30 χιπχοπ στα πράσινα σταματάω ενώ γκαζώνω στα στοπ! (τα σωστά τα έχει πει από την αρχή με το nickname του) 30 χρόνια στο νοιζ να με φωνάζουνε 'Ωρστξ με το πηγαίο χιπχοπ μου ισοπεδώνω το Μπρονξ. φβ/snoozeloop
Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Σπύρο, ο λόγος για τον οποίο δεν το έκανα κάτι όλα αυτά τα χρόνια (και μάλλον έτσι θα μείνει) είναι ότι μου ακουγότανε πολύ ξένο (και κοινότυπο στα αυτιά μου) ως προς όλα τα υπόλοιπα που τύχαινε να μου βγαίνουν. Σε καταλαβαίνω. Καμιά φορά, το κριτήριο του δημιουργού δε συμπίπτει καθόλου με αυτό του κοινού. Παρόλα αυτά το κομμάτι είναι πιασάρικο χωρίς να είναι και "εύκολο". Με άλλα λόγια είναι κλασσικό πρώτο single και πρώτο track του CD που ανοίγει την όρεξη για τη συνέχεια. Έτσι το ακούω εγώ. Ενωμοτάρχης
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 το κομμάτι είναι πιασάρικο χωρίς να είναι και "εύκολο". Με άλλα λόγια είναι κλασσικό πρώτο single και πρώτο track του CD. Έτσι το ακούω εγώ. Ακριβώς έτσι το ακούω κι εγώ. Τα έχει όλα. Σπύρο, μην το αφήσεις (αν είχα γράψει εγώ τέτοιο κομμάτι, θα έκανα τούμπες τώρα)! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 ´Ασε ρε χαρμάνη μουάχαχαχαχαχ Με τη σφραγίδα ποιότητος ενός κλασσικού "Χαρμανικού b-side" που για κάποιους από μας θα ήταν το σούπερ χιτ σίνγκλ one off έργο ζωής. 8) Είναι μεγάλο το συρτάρι σου Σπύρο; ;) Είναι πράγματι πολύ καλό. Δε του άξιζε συρτάρι, αλλά δε μας πέφτει και λόγος. Αλλά δε του άξιζε συρτάρι. :D Δεν έχω να προσθέσω κάτι, πέρα από το να τονίσω το πόσο τα σπάει το τελευταίο πάρτ που σε κάνει αλοιφή :) ...και αφού μετά από μήνες πονοκεφάλου ανακαλύφθηκε ότι το τροφοδοτικό ήταν υπαίτιο για τα συνεχή restart >:( >:( :o Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση