kkmspm Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 στα 13 μου να παιζω ετσι...και να εχω πατερα να μου φτιαχνει υπερκιθαρες.........τι αλλο να ζητησω???????? Μπραβο στην οικογενεια! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Εξαιρετικοί και οι δύο. Και ο γιός σου έχει δαχτυλάρες - μπορεί να κάνει παπάδες. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
atreu73 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Όταν το υστερικό συκο-χτύπημα που τινάζει λίγδα από περσινή μπύρα δώσει την θέση του σε αυτή την αφοσίωση και φυσικότητα στο παίξιμο θα αρχίσουν πολλοί να ενδιαφέρονται για το ιδίωμα. ο χρόνος αρκετός
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Εξαιρετικός σατανιστής Ο γιος σου Γιάννη χαχαχα έπεσα ανάσκελος :) Μπράβο στα παιδιά :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
immortalx Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Να ειστε καλα ρε παιδες, ευχαριστω πολυ για τα σχολια :)
theoctapus Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 στα 13 μου να παιζω ετσι...και να εχω πατερα να μου φτιαχνει υπερκιθαρες.........τι αλλο να ζητησω???????? +1000 Κιθάρες ψαγμένες, παίξιμο εξαιρετικό, τραγούδι ψαγμένο και 13 ετών. Τι να πείς μετά; Respect. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
blue Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 απίστευτο! θερμά συγχαρητήρια σε όλους. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση