atreu73 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Εμείς οι κομμουνισταί δεν πιστεύουμε σε προέδρους. Μόνο σε επιτροπές. Λένιν κι ένα Steinway για όλους σύντροφοι. ο χρόνος αρκετός
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Τετοια λες και θα μου κανεις να σου χαρισω το δικο μου,εχω ενα του 1972 ορθιο ομως χωρις ουρα..το θες ή δεν ειναι αρκετα φανταχτερο για μερος της Komsomol ? ;D (το εχω δωσει στην αδερφη μου γιατι δεν εχω χωρο και το εχει στολισει με ΤΡΟΜΕΡΑ σεμεδακια , κορνιζες,βαζα με λελουδα και ...μπιμπελο ....και μια φορα το χρονο παιζει το "Ω Ελατο" στην οικογενειακη συγκεντρωση που κανουμε τα Χ/γεννα ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
atreu73 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 You had me at "χαρίσω". ο χρόνος αρκετός
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Τετοια λες και θα μου κανεις να σου χαρισω το δικο μου κανένα pickguard Αμερικάνικο έχεις?...γιατί είδες τι πάθαμε με τα κινέζικα :P ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
foxxx Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 (το εχω δωσει στην αδερφη μου και το εχει στολισει με ΤΡΟΜΕΡΑ σεμεδακια.... ;D) :o :o :o :o :o :o :o Εχω λιγο ακομα χωρο πριν πεταξω και το κρεβατι μου στο δικο μου home studio ;D Αν σε πληγωνει αυτη η εικονα με τα σεμεδακια μπορω να δεχτω εγω την δωρεα σου...... :D :D :D
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Απο την αλλη μπορει να ερθει ο ...Τσιπραλεξης και εχει υποσχεθει οτι θα γεμισουμε λεφτα και θα τρωμε με χρυσα κουταλια.... οποτε θα παρω μεγαλυτερο σπιτι και θα χωραει το πιανο....οποτε....ασε....θα περιμενω ;D ειδες τελικα πως σε κακομαθαινει ο κομμουνισμος? ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
foxxx Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Απο την αλλη μπορει να ερθει ο ...Τσιπραλεξης και εχει υποσχεθει οτι θα γεμισουμε λεφτα και θα τρωμε με χρυσα κουταλια.... οποτε θα παρω μεγαλυτερο σπιτι και θα χωραει το πιανο....οποτε....ασε....θα περιμενω ;D ειδες τελικα πως σε κακομαθαινει ο κομμουνισμος? ;D ;D χαχαχαχαχα ναι εχουμε και δαυτον αλλα δεν τον βλεπω να βγαινει τες πα αδιαφορος μου ειναι ο κυριος με μικρο (κ) ;D
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Administrator Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Ημαρτον... ας αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του, πλιζ. Live and let Live.
foxxx Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Ημαρτον... ας αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του, πλιζ. Εχεις δικιο μπορεις να διαγραψεις τα posτ μου.............................. 8)
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Ευχαριστως αλλα ΠΟΙΟ θεμα ακριβως? Αφου ΔΕΝ υπαρχει θεμα....εκτος κι αν αλλαξουμε τον ΤΙΤΛΟ του σε "για 3η φορα στην ιστορια της η Steinway αλλαζει χερια αλλα εξακολουθει να παραγει τα ιδια πιανα στον ιδιο χωρο"....μια και ουτε ΚΙΝΑ ουτε ΞΕΚΙΝΑ παιζει... ;D in other words ακομα ενα dead thread στο ΝΟΙΖ... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση