RemaliFrank Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Ακουσα ότι υπάρχει περιπτώση ,το Δεκαπενταύγουστο , στο πανηγύρι της Παναγίας στην Ανω Κορακιανα να φέρουν τους DP. Αν δεν πανε οι Scorpions . Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 To live τελειωσε κυριοι. Αντε και το χρονου. :P Specs talks, Mgs walks
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 τι τα θες τι τα γυρευεις ..they OWNED the place..... ;) καλοι και οι DP για καμμια Καστορια,κανα Αγρινιο καμμια Ανω Μουσουνιτσα ;D...αλλα ΑΛΛΟ μεγεθος η μεγαλυτερη μπαντα ολων των εποχων.....που τους πηρε τα βρακια στο Glastonbury ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
pericles Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Μεταξυ μας Νικο δεν σου φανηκε οτι ψιλοσερνονται ρυθμικα ; Ετσι νομιζω αλλα θα το ξανακουσω αυριο με προσοχη για να σιγουρευτω ! 8) 8)
dvat Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 καλοι και οι DP για καμμια Καστορια,κανα Αγρινιο καμμια Ανω Μουσουνιτσα ;D...αλλα ΑΛΛΟ μεγεθος η μεγαλυτερη μπαντα ολων των εποχων.....που τους πηρε τα βρακια στο Glastonbury ;D ;D ;D .. αχ ρε Νίκο, ποιός ακούει τώρα τον Waterfall ... Οφείλει να βγει να υποστηρίξει τους DP... Μην κάνεις τέτοια λάθη πάνω που ηρέμισε το θέμα... Όχι άλλα μινόρε...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Αν ειναι ετσι το....συρσιμο....θα ηθελα και εγω λιγο... ;D...ο Charlie ΣΚΟΤΩΝΕΙ ακομα και φυσικα τι να πει κανεις για το ΤΕΡΑΣ που παιζει μπασο...φανταστικα παιζουνε κατα την ταπεινη μου γνωμη,ο Wood δε μαμαει και δερνει..δεν τον εχω ακουσει ποτε να παιζει καλυτερα (ουτε πριν απο 30 χρονια δεν επαιζε ετσι) Και μαλλον δεν ειμαι ...μονος μου μια και το ΣΥΝΟΛΟ σχεδον των κριτικων στο βρεττανικο τυπο κυμαινεται απο "πολυ καλοι" μεχρι "εξαιρετικοι"... ;) .. αχ ρε Νίκο, ποιός ακούει τώρα τον Waterfall ... Οφείλει να βγει να υποστηρίξει τους DP... Μην κάνεις τέτοια λάθη πάνω που ηρέμισε το θέμα... ειπαμε καλη μπαντουλα ειναι,αλλα οι RS ειναι ΑΛΛΑ κυβικα....καλο και το Lexus αλλα η Rolls Royce ακομα καλυτερη.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dvat Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Νίκο, συμφωνώ... Τεράστια μπάντα και ασύλληπτος ήχος οι Stones... ;) Όχι άλλα μινόρε...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Θα ήθελα πολύ να ήμουν εκεί και το τελευταίο πράγμα που θα με ένοιαζε θα ήταν η τεχνική αρτιότητά τους. Τι να λέμε τώρα; Μόνο και μόνο να δεις ζωντανά τη μεγαλύτερη μπάντα στον πλανήτη, με 50 χρόνια ζωής, φτάνει και περισσεύει. Ταπεινή μου άποψη...
atreu73 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Α rolling stone gathers no moss λέει η παροιμία και οι Rolling Stones έχουν σταματήσει να κυλάνε εδώ και καιρό. Τα ίδια και τα ίδια. Τι κι αν τα λένε καλά; Πόσες φορές θα πληρώσουμε 95 λίρες για να ακούσουμε ξανά το Sympathy for the devil; ο χρόνος αρκετός
Haris Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Πόσες φορές θα πληρώσουμε 95 λίρες για να ακούσουμε ξανά το Sympathy for the devil; Τι εννοείς; Πόσες φορές μπορούμε να ακούσουμε ξανά το Γαλάζιο Δούναβη από τη Φιλαρμονική της Βιέννης; Όσες θέλουμε. Από καμία μέχρι πολλές. Something Wicked This Way Comes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση