samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Εντάξει δεν είναι DP ;D είναι γέροι με αρτηριοσκλήρωση κλπ κλπ https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OM51e8Stat8#at=548 No one wants an alien
Haris Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δεν πρόλαβα να το δω όλο αλλά η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι, ο,τι και να λέμε, βγαίνουν και παίζουν γιατί γουστάρουν. Και το 'χουν ακόμα τα κωλόπαιδα... Something Wicked This Way Comes
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Μπα... μπα... μπα... να και κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα. Το έβαλα να παίξει τυχαία στο 14ο λεπτό και έπεσα πάνω σε Gibson- σε όλα τα παιδάκια ;D Ούτε μια τέλε έτσι για το ξεκάρφωμα :o Σοκαρίστηκα ;D all this has happened before and will happen again
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Εγω ειμαι ηδη στο 20ο λεπτο. Ωρες ωρες εκπλησσομαι με τις αντοχες μου... Specs talks, Mgs walks
atreu73 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Εγω ειμαι ηδη στο 20ο λεπτο. Ωρες ωρες εκπλησσομαι με τις αντοχες μου... Δεν έχει FF το youtube σου; ο χρόνος αρκετός
RemaliFrank Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ ειναι DP . Τα φωνητικα στο 24:24 τραγουδι τα εχω ακουσει και καλυτερα ...στο Lazy :D Gibson εεε ? Αααα ρε Samy, παλι θα πουλησεις ;D Τουλαχιστον αυτες οι Gibson παιρνουν το κουρδισμα Richards ? :D Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 28ο λεπτο, και ανοιξα μια Coca Cola.... Specs talks, Mgs walks
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Είπαμε ,δεν είναι DP τι να κάνουμε ;D Ελπίζω ο Whaterfall-k να αντιλαμβάνεται πως κάνω χούμορ και πως ο καθένας αντιλαμβάνεται τη μουσική διαφορετικά ;) Τι να κάνω εγώ γουστάρω DP ;D ;D ;D Λάθος λεπτό βρήκες ΤέρηΜπέρυ ,παρέλασαν πλείστες Τέλε .....................φυσικά και έπιπλα γΥπσον ;D Αν αντέχει η Τέλε το κούρδισμα ''Ριτσαρντς'' ? Είναι σα να λέμε αν αντέχει το ρόπαλο του Ηρακλή να σπάσει κεφάλια ;D ;D ;D Κάτι σκάφες με δορυφορικά πιάτα θάθελαν πολύ να αντέχουν στις αυξομειώσεις θερμοκρασιών-υγρασίας με 13ρες χορδές ,αλλά δεν ;D ;D ;D No one wants an alien
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Ελπίζω ο Whaterfall-k να αντιλαμβάνεται πως κάνω χούμορ... Φυσικα Samy, φυσικα. 8) Οσο για τα live που εδωσαν με τον Παπακωνσταντινου, τι να πω? Αντε και του χρονου με τον Ρεμο και τον Παντελιδη... ;D ;D Specs talks, Mgs walks
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Φυσικα Samy, φυσικα. 8) Κι εγώ σε αγαπώ κι ας είσαι φανατικός των RS ;D ;D ;D No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση