hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Μιας και στο νησί έπιασαν απότομα οι ζέστες, ορίστε και ένα τραγουδάκι που ταιριάζει με την περίσταση ;) Cover του Satriani βεβαίως, γιατί καιρό είχα ;D ;D ;D Ελπίζω να σας αρέσει και περιμένω όπως πάντα, απόψεις - κριτικές - θάψιμο κλπ ;D ;D ;D A_door_into_summer.mp3Fetching info... όχι άλλο κάρβουνο!!!
atreu73 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Ωραίο αλλά επειδή εγώ δεν ξέρω από Σατριάνιδες και τέτοια περίμενα πότε θα αρχίσει το τραγούδι. ο χρόνος αρκετός
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Στις 20/6/2013 στις 5:52 ΜΜ, atreu73 είπε Ωραίο αλλά επειδή εγώ δεν ξέρω από Σατριάνιδες και τέτοια περίμενα πότε θα αρχίσει το τραγούδι. το έχει προσπαθήσει μερκες φορες να τραγουδήσει ο joe, αλλά δεν.... ;D Παράθεση Ανανεωμενος κι ωραιος. 8) Εγώ ή ο Joe ??? Όπως και να έχει, ευχαριστώ φίλε :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Πάνο, μου άρεσε πάρα πολύ! Πολύ ωραίο παίξιμο. Μπράβο σου! :) Στις 20/6/2013 στις 6:59 ΜΜ, hyperpanos είπε το έχει προσπαθήσει μερκες φορες να τραγουδήσει ο joe, αλλά δεν.... ;D Εμένα πάλι το Big Bad Moon που τραγουδάει είναι απ' τα αγαπημένα μου. Εντάξει δεν είναι και φωνάρα αλλά ούτε και παράφωνος. ;)
hyperpanos Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Στις 20/6/2013 στις 8:46 ΜΜ, geodimitri είπε Πάνο, μου άρεσε πάρα πολύ! Πολύ ωραίο παίξιμο. Μπράβο σου! :) Εμένα πάλι το Big Bad Moon που τραγουδάει είναι απ' τα αγαπημένα μου. Εντάξει δεν είναι και φωνάρα αλλά ούτε και παράφωνος. ;) Σε ευχαριστώ φίλε :) Εντάξει προσπαθεί και δεν είναι φάλτσος, αλλά μέχρι εκεί ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση