Stoner Jackass Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Φίλτατοι, Προσφάτως μέσω κάποιου φίλου γνώρισα ιντερνετικώς ένα παδί που έμαθα ότι παίζει με μαεστρία το μπάσο.Τον ρώτησα λοιπόν αν διαθέτει δείγματα δουλειάς......μου τα έστειλε........για ευνόητους έψαχνα να βρω την καραμπίνα του παππού μου ;D ;D Απολαύστε χωρίς πολλά πολλά. ΥΓ:Μπείτε στο SJ showroom να δείτε ένα μπάσο που πουλάω ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Μπράβο στα παιδιά και πάλι μπράβο. Είναι μεγάλη μου χαρά να ακούω αυτή τη γενιά να βγάζει μουσικάρες. Όσο δε για τον μπασίστα ( ε, «διαστροφή» είναι αυτή ;D ) νέε μου εύγε σου και χάνω στοίχημα ότι στο μέλλον θα ακούσουμε πολύ ευχάριστα πράγματα για (και από) εσένα. 8) Ξανά μπράβο σας. all this has happened before and will happen again
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Μπράβο στα παιδιά και πάλι μπράβο. Είναι μεγάλη μου χαρά να ακούω αυτή τη γενιά να βγάζει μουσικάρες. Όσο δε για τον μπασίστα ( ε, «διαστροφή» είναι αυτή ;D ) νέε μου εύγε σου και χάνω στοίχημα ότι στο μέλλον θα ακούσουμε πολύ ευχάριστα πράγματα για (και από) εσένα. 8) Ξανά μπράβο σας. Κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ;D ... όταν μου ''είπατε έτοιμο είναι...παίξε'' ίδρωσα οπότε έπαιξα τρισχειρότερα από το ούτως ή άλλως μέτριο παίξιμο μου ;D Το παιδί στο βίντεο πραγματικά το θαυμάζω.Επίσης είναι....χομπίστας!Διαπρέπει στο Καποδιστριακό εν τω μεταξύ. :D Παίζει σε δύο μπάντες o μπασίστας wing in motion και once them edens.Κλασσικοί σατανιστές με τόνους τεχνικής. 8) Ο Γιώργος όμως εκτός της πολύωρης μελέτης που προφανώς έχει ρίξει ώστε να αποκτήσει ταχύτητα-τεχνική,έχει και φαντασία.Νομίζω τα δύο βίντεο αυτά είναι μπασογραμμή για κομμάτια μιας μπάντας του. :o ...I quit :P ΥΓ:Είπες ''χάνω στοίχημα''...γλώσσα λανθάνουσα ... ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
pericles Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Παρα πολυ καλοι και οι δυο τους.Μερικες παρατηρησεις (οχι σαν κριτικη αλλα σαν συμβουλη) α) Ο ντραμμερ εκτος απο τα licks και την εξαιρετικη τεχνικη εχει και στοιχεια μουσικοτητας τα οποια θα γινουν πιο εντονα αν το παιδι ασχοληθει επαγγελματικα . Β) Παλι για τον ντραμμερ ..να τρωει περισσοτερο γιατι τωρα αντεχει ειναι μικρος αλλα αν το ακολουθησει (το επαγγελμα ) χρειαζεται και μπρατσα αρα γυμναστικη (οχι πολλα βαρη ) με λιγα κιλα και λαστιχα, διατασεις ,ποδηλατο 1 ωρα την ημερα η κολυμπι (για να μην παθει οτι επαθα εγω ) κλπ. Γ) Ο ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ τωρα θελει λιγο δουλιτσα στα γρηγορα σημεια μονο.Κατα τα αλλα σκιζει και με ωραιες γραμμες +μουσικοτητα εμπειρου (θελω να του μιλησω αν γινεται στειλτε μου καποιο mail ) ΜΟΝΟ μια παρατηρηση στον ηχο στης κασας (πολυ τζουφια μου ακουγεται ) που δεν αφηνει να ακουστουν τα ωραια δικασα που παιζει ο ντραμερ. Αυτα και καλημερα σε ολους.
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Κι από μένα μπράβο στα παιδιά! Ήταν πολύ ωραία και τα δύο βίντεο, με φοβερές μπασογραμμές και ωραιότατη συνοδεία από τα ντραμς. Επίσης με χαροποίησε ιδιαίτερα η χρήση δυναμικών και από τους δύο παίκτες. Και πάλι μπράβο! :)
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Γ) Ο ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ τωρα θελει λιγο δουλιτσα στα γρηγορα σημεια μονο.Κατα τα αλλα σκιζει και με ωραιες γραμμες +μουσικοτητα εμπειρου (θελω να του μιλησω αν γινεται στειλτε μου καποιο mail ) Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι από κάτω από τα οβίδεα.Μπορώ να μάθω το mail απλά θα σου έρθει με pm όταν πάρω την άδεια του. Κάποιοι παίκτες ειδικά κοντά στην ηλικία μου, περνάνε το όριο του inspiring player ...το μύνημα που αποπνέει το έργο τους είναι :παράτα τα καημενούλη ;D Να τονίσω ότι είναι μαθητής του Φακανά....όχι ότι αν δεν πήγαινε σε αυτόν δεν θα έπαιζε έτσι απλά λέω να περάσει η ώρα. :) Τροποποίηση:Επαγγελματίας θέλει να γίνει.Στο μουσικών σπουδών είναι του Καποδιστριακού και παράλληλα μαθητεύει δίπλα στον Φακανά.Για τον ντράμμερ δεν ρώτησα κάτι. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
pericles Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Ενταξει stoner!!! Eγω τα εχω ψιλοπαρατησει λογω μερικων μηχανικων βλαβων !!! σε χερια και κυριως στην μεση /ποδι δεξι !! Ποτε μου δεν σκεφτηκα να τα παρατησω βλεποντας η ακουγοντας πολλους κορυφαιους ντραμμερς. Απλα παιρνεις αυτα που σε ενδιαφερουν/αρεσουν και φτιαχνεις τον δικο σου μουσικο χαρακτηρα .Αν ακουγα τον καθε εναν που ελεγε ...πω..πω αν τον εβλεπες θα τα παραταγες θα ειχα σταματησει πολλαχρονια πριν.Οποτε εσυ που εισαι φανταζομαι νεοτερος συνεχιζεις ακαθεκτος . ;D ;D
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Περικλή μην με παίρνεις πάντα στα σοβαρά! Φυσικά και δεν τα παρατάς αλλά σκέφτεσαι.....εγώ αν παίξω όσες ώρες παίζει αυτός ή και περισσότερες ,θα ευχαριστιέμαι τόσο το αποτέλεσμα; Τέλος πάντων εγώ του είπα,μια χαρά θα καταφέρει.Ήδη τα πάει καλά στο βιοποριστικό τομέα χωρίς να χρειάζεται να δουλεύει νύχτα με καλλιτέχνες του πωπού.Σημειωτέον ότι το βίντεο είναι σχετικά παλιό. Μου είπε όμως ότι το αιματάκι του το έφτυσε ;D ...επίσης απάντησε πως ναι καμιά φορά η υποχρέωση του να είσαι άψογος σεσιονάς σε αναγκάζει να βαράς 8ωρα τα οποία βαριέσαι.Χάρηκα που ψυχολόγησα σωστά τον επαγγελματία.Είναι αλήθεια λοιπόν ότι κάποια στιγμή περνάς το στάδιο της συναισθηματικής αποφόρτισης....λιγότερη καταπίεση από ότι αν εργαζόταν σε μια συμβατική πάντως σίγουρα δέχεται. Εκπληκτικά μετριόφρων και ταπεινός....θα αρχίσω να γίνομαι ρατσιστής...μου φαίνεται καλά λέει ο Terry πως όλοι είμαστε ευγενείς κι ανιδιοτελείς οι της συνομοταξίας μας. ;D Πέρα από την πλάκα δεν έχω γνωρίσει ούτε ένα μπασίστα που να μην είναι μετρημένος άνθρωπος.Εννοείται βέβαια ότι δεν μπορώ να προβώ σε αφελέστατες γενικεύσεις. ΥΓ:Πρέπει να τον μυήσω στο noiz....ρίξαμε πολύ ''τσατάρισμα''.Είναι και αυτός nerd-ουλας ;D Έρχεται το pm εντός της ημέρας...περιμένω να δει το μύνημα. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Και οι δύο παίκτες με την μπάντα τους.Ιδιαίτερο metal.Δεν θα βάλω ταμπέλα. Εμπνευσμένο.... Αταστίλα 8) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση