RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Τέλεια. Δουλεύει άψογα. Ευχαριστούμε! Sent from my GT-N7100 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Holystone Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα, καλη χρονια και παλι... Πολυ καλο το tapatalk και χρησιμοποιωντας το κινητο δικτυο δεδομενων Αλλα εχω προβλημα με το κινητο μου: Στο iphone 4s που μπαινω, χωρις jailbreak το λογισμικο, με τις τελευταιες ενημερωσεις, αρκετες φορες τα ποστ που δημοσιευονται απο αλλους δεν διαβαζονται. Ειναι "κινεζικα"! Ο μονος τροπος να τα διαβασω ειναι να τα επιλεξω ως παραθεση σε reply (εκει διαβαζονται) και παλι πισω, αλλα ειναι εκνευριστικο... Ειναι κατι που μπορω να φτιαξω εγω, ή θεμα της εφαρμογης; Your Ear Rulez!
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Εμένα μια χαρά δουλεύει. :-) :P Sent from my eSTAR Beauty using Tapatalk Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Holystone Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Να, κατι τετοια κανει και με τρελλαινει! Ολο γραμμες και αγκυστρια λες και θα παω για ψαρεμα!!!! Your Ear Rulez!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Administrator Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Κάποιες φορές το είχα εντοπίσει κι εγώ με το 3GS. Οχι μόνιμα όμως. Δεν μου το κάνει σήμερα που δοκίμασα. Το tapatalk είναι εφαρμογή τρίτων και δυστυχώς δεν μπορούμε να επέμβουμε δραστικά και άμεσα. Θα το παρακολουθήσω όμως. Live and let Live.
Holystone Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω για την απαντηση. Εμενα μου το κανει σε διαφορα post αραια και πού, χωρις εμφανη λογο. Θα το δω και εγω ξανα, ισως να απεγκαταστησω την εφαρμογη και reinstall. Your Ear Rulez!
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Για να μπορω να μπαινω στο νοιζ από το σμαρτ, πρεπει να κατεβασω αυτή την εφαρμογή; Υπαρχει άλλος τροπος; Γιατι τωρα ζορίζομαι. Πρώην VARTANIS
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Για να μπορω να μπαινω στο νοιζ από το σμαρτ, πρεπει να κατεβασω αυτή την εφαρμογή; Υπαρχει άλλος τροπος; Γιατι τωρα ζορίζομαι. Από τον εκάστοτε browser του κινητού σου.πχ το Safari των iPhone το τρέχει πολύ καλά. More is more. Yngwie Malmsteen
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Δεν μιλαω για i-phone. Για κινητο με Android. :( Πρώην VARTANIS
mustafank Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Για να μπορω να μπαινω στο νοιζ από το σμαρτ, πρεπει να κατεβασω αυτή την εφαρμογή; Υπαρχει άλλος τροπος; Γιατι τωρα ζορίζομαι. Εγώ μπαίνω είτε από τον "μανίσιο" browser του smartphone είτε από κάποιον από αυτούς, που έχω κατεβάσει (chrome, opera mini) και ανοίγω τη σελίδα σαν να είμαι σε υπολογιστή (όχι όπως στις αγγελίες, όπου υπάρχει έκδοση για κινητά τηλέφωνα). https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση