Altone Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Καλημέρα και καλό μήνα. Μπήκε ο Ιούλιος, καιρός για (περισσότερη) Μπύρα!!! ;)
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2013 Κάνω ΜΠΑΜΠ για να σημειώσω κάτι... αν και ψήφισα 2 Παρασκευές, παρόλ'αυτά, φοβάμαι ότι η Παρασκευή 19 Ιουλίου μου είναι δύσκολη... Βλέπετε θα λείπω από αύριο στην Αμερική και θα κάνω να δω τα παιδιά μου 14 ημέρες. Μην το κάνω 15 λόγω το νοιζ... :( Αλλά ότι νομίζεται. Ένας είμαι... Home - Editions Musica Ferrum
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Καλήν ημέραν άρχοντες... επικρατέστερες ημερομηνίες είναι: Παρασκευή 19: 10 άτομα Σάββατο 20: 6 άτομα Παρασκευή 26: 6 άτομα με βάση και τα μέχρι τωρα σχόλια, τι λέτε; Παίζει να το πάμε για Σάββατο 20 ή Παρασκευή 26; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Εγώ τελικά μπορώ 19 και 26 γιατί στις 20 έχω να παραστώ σε βαφτίσια ανηψιάς 8) Και 20 λογικά θα γίνεται απλά θα σκάσω με καθυστέρηση ...όπως αρμόζει σε μια φίρμα ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Και 20 λογικά θα γίνεται απλά θα σκάσω με καθυστέρηση ...όπως αρμόζει σε μια φίρμα ;D Παρακαλώ να μην σφετερίζονται οι τίτλοι που ανήκουν σε άλλους. :D InfluenSir!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Administrator Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 O κόσμος όλο και κάπου θα πάει το Σ/Κ, οπότε η Παρασκευή είναι πιό σωστή επιλογή, όπως λένε και οι προτιμήσεις του poll. Live and let Live.
Haris Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 O κόσμος όλο και κάπου θα πάει το Σ/Κ, οπότε η Παρασκευή είναι πιό σωστή επιλογή, όπως λένε και οι προτιμήσεις του poll. Ορθώς εμίλησε ο Τσιφ. Something Wicked This Way Comes
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Πάμε για Παρασκευή 19 λοιπόν! Που λέτε να πάμε; Καμιά σουβλακερί με καλές μπύρες και κήπο; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Που λέτε να πάμε; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
dvat Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Στην Αγία Παρασκευή που είχαμε πάει, δεν ήταν άσχημα... Silly Wizards ? Όχι άλλα μινόρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση