Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Σας προσκαλώ μετά Τσερεμονοσύνης να δηλώσετε προτίμηση για Ιουλιανή μπυροποσία! Η ψηφοφορία θα μείνει ενεργή για 30 ημέρες από σήμερα. Αμέσως μετά θα αποφασίσουμε (με συνοπτικές διαδικασίες) για το χώρο που θα μας ποτίσει με ποιοτικό υγρό πσωμεί σε καλές τιμές και αν είναι δυνατόν με ευχάριστο περιβάλλον και μουσική. Κάντε προτάσεις. Cheers! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
dvat Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Παρασκευή 26. Έσπασα το ρόδι Όχι άλλα μινόρε...
gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Παρασκευή 26. Έσπασα το ρόδι Μητσαρα,αυτο μετα το 2 ειναι 0.Στις 20 του μηνα λες κι εσυ? ;D ;D Μια χαρα ειναι!
messalion Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Μιας και για μενα ειναι μετεωρο θα αφησω "κενο" ως προς την ημερομηνια.... ;) Για οτι αποφασισετε ομως θα βαλω τα δυνατα μου να ερθω :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Όσοι είναι πιο all around και από warwick στο θέμα ημερομηνία ας ψηφίσουν στις 20...αν έχετε ενδοιασμούς θα ρουσφετιάσω...κερνάω πασατέμπο ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
neeq Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δεν εγγυώμαι, λόγω απόστασης. Αλλά γενικά είμαι ελευθερος οπότε θα προσπαθήσω να έρθω, καθώς έχω πάνω από χρόνο να δω μερικές φάτσες. Να ψηφίσω? ???
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 8 με 15 Ιουλίου είμαι στο Αμέρικα για συναυλία άρα δε μπορώ... Μετά τα ΣΚ πάω στα παιδιά (στους πεθερούς μου), οπότε μόνο Παρασκευές, ή ακόμη καλύτερα καθημερινή (ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ). επί τι ευκαιρία, δε το κάνουμε σε κανά σουβλατζίδικο, να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ! Γιατι σε μπυραρία? Home - Editions Musica Ferrum
bouzoukleri Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 ...επί τι ευκαιρία, δε το κάνουμε σε κανά σουβλατζίδικο, να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ! ..... Ohhhh yeah εξ'άλλου έχουμε πλέον τόσες πολλές ελληνικές μπύρες που ταιριάζουν με τα πιτόγυρα 8)
messalion Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 επί τι ευκαιρία, δε το κάνουμε σε κανά σουβλατζίδικο, να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ! Γιατι σε μπυραρία? ΟΧΙ ........ Γιατι την τελευταια φορα ηταν παρα πολυ ωραια και μας εφυγες νωρις :D Ωραία...Για που λέτε να μαζευτούμε? Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε ? κατσε να οριστει ημερομηνια ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση