Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Aς γυρίσει σελίδα ώστε να βρει κάτι που να τον ενδιαφέρει πραγματικά. Σωστα. Περα απ'τη μουσικη υπαρχουν και αλλα χομπυ, τουλαχιστον το ιδιο συναρπαστικα και αναλογης καλλιτεχνικης αξιας... Specs talks, Mgs walks
peripatitis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Πάντως εγω θεωρω πολυ μεγαλυτερο πρόβλημα την υπαρξη τσιφ σε μπάντα απο καποιον ασυνεπή, αδιάφορο, κτλ. Απο προσωπική μου εμπειρια (ισως και για αυτο δεν στεριωσα ποτε σε μπάντες) ο τσιφ ειναι η πιο καταστροφικη δυναμη μεσα στην μπάντα και κατα 90 % ειναι ο λόγος που μπορουν να παρουσιαστουν οι αλλες συμπεριφορές. Ασε δε που στις πληστες των καταστάσεων (τουλαχιστον που εγω εχω ζησει) ο τσιφ εχει συνηθως και την μικρότερη καλλιτεχνικη συνεισφορά (οχι ποσοτικά, ποιοτικά) καθως τίνει να εχει βεβαιοτητες που λιγο συμβάλλουν στο να δημιουργηθει κατι ενδιαφέρον. Το ηγκο-τριπ ειναι σαφως μεγαλυτερο πρόβλημα απο την βρωμερη αμασχάλη !
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Σωστα. Περα απ'τη μουσικη υπαρχουν και αλλα χομπυ, τουλαχιστον το ιδιο συναρπαστικα και αναλογης καλλιτεχνικης αξιας... σαφως,ειδικα στην χωρα του και του μη τα κουραζουμε τζαμπα τα παιδια... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Πάντως εγω θεωρω πολυ μεγαλυτερο πρόβλημα την υπαρξη τσιφ καλα ειπαμε για αρχηγο...δηλ. καποιον τετοιο τυπο και για ΑΦΕΝΤΙΚΟ σαν αυτον οχι για τον καθε κακομοιρη που την εχει δει δερβεναγας.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Σωστα. Περα απ'τη μουσικη υπαρχουν και αλλα χομπυ, τουλαχιστον το ιδιο συναρπαστικα και αναλογης καλλιτεχνικης αξιας... Δεν κατάλαβες, μίλησα για αλλαγή σελίδας ως προς τη ΜΠΑΝΤΑ, όχι ως προς τη Μουσική καθολικά. ;)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δεν κατάλαβες, μίλησα για αλλαγή σελίδας ως προς τη ΜΠΑΝΤΑ, όχι ως προς τη Μουσική καθολικά. ;) EDIT: Πως θα γινει αυτο? Αφου "δεν θέλει ο ίδιος, κατά βάθος, να συμμετέχει στη μπάντα για τους ΧΨ λόγους, οπότε η "απόλυση", μετά από λίγη σκέψη, μάλλον ανακούφιση θα του δώσει." Τι "αλλαγη σελιδας ως προς την μπαντα" να κανει μετα απο τα παραπανω? Specs talks, Mgs walks
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 EDIT: Πως θα γινει αυτο? Αφου "δεν θέλει ο ίδιος, κατά βάθος, να συμμετέχει στη μπάντα για τους ΧΨ λόγους, οπότε η "απόλυση", μετά από λίγη σκέψη, μάλλον ανακούφιση θα του δώσει." Τι "αλλαγη σελιδας ως προς την μπαντα" να κανει μετα απο τα παραπανω? ??? ??? ??? Να βρει μια ΑΛΛΗ μπάντα, περισσότερο του γούστου του
juggler Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Να τηρειται και η σωματικη υγιεινη για να μην βρωμαμε. αυτα που παρέθεσες terry ειναι σιγουρα καμπανακια οτι κατι δεν παει καλα. Νομιζω οτι η ασυνέπεια ειναι το χειρότερο απο όλα. Ενας ασυνεπής στα ωράρια, στην μελετη, στις συμφωνιες, πρεπει να απολυεται απο την πρώτη στιγμη. Τίι ειπες τωρα!ΤΙ ΕΙΠΕΣ τωρα!!! Σου βγαζω το καπελο,γιατι δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε ολα οσα ειπες,αλλα αυτο με την σωματικη υγιεινη...παναγια μου...μη σου τυχει-μη σου τυχει! Εχει φυγει απο την πρωτη γνωριμια!!!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Να βρει μια ΑΛΛΗ μπάντα, περισσότερο του γούστου του ...με κουραζεις ωρες ωρες, στο'χω πει?... Ελα βρε παιδακι μου μεσημεριατικα, μη με τερΛαινεις και κανει και ζεστη... ;D Οταν λες "αλλαγη σελιδας ως προς την μπαντα" εγω το καταλαβαινω ως "αλλαγη στασης/συμπεριφορας ως προς την μπαντα (του)" και οχι "αλλαγη μπαντας". Specs talks, Mgs walks
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Πάντως εγω θεωρω πολυ μεγαλυτερο πρόβλημα την υπαρξη τσιφ σε μπάντα απο καποιον ασυνεπή, αδιάφορο, κτλ. Απο προσωπική μου εμπειρια (ισως και για αυτο δεν στεριωσα ποτε σε μπάντες) ο τσιφ ειναι η πιο καταστροφικη δυναμη μεσα στην μπάντα και κατα 90 % ειναι ο λόγος που μπορουν να παρουσιαστουν οι αλλες συμπεριφορές. Ασε δε που στις πληστες των καταστάσεων (τουλαχιστον που εγω εχω ζησει) ο τσιφ εχει συνηθως και την μικρότερη καλλιτεχνικη συνεισφορά (οχι ποσοτικά, ποιοτικά) καθως τίνει να εχει βεβαιοτητες που λιγο συμβάλλουν στο να δημιουργηθει κατι ενδιαφέρον. Το ηγκο-τριπ ειναι σαφως μεγαλυτερο πρόβλημα απο την βρωμερη αμασχάλη ! +1 Παιδιά κανείς δεν σκέφτεται το ότι ίσως να περνάει μια φάση ψιλοκατάθλιψης? Αυτό έγραφα στο προηγούμενο ποστ μου - εκτός και αν έχω χάσει κάποιο γερό κλου που αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση