iezeakill Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Πριν μερικές ημέρες βρέθηκε στα χέρια μου μια γιαπωνέζικη strat μάρκας "cimax". (s.n: F840366). Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτή την μάρκα; Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν κάποιο sub-brand της Ibanez μεταξύ 70'-80' αλλά εγώ τότε ήμουνα αγέννητος οπότε κάποιος πιο έμπειρος θα μας τα πει καλύτερα.... Η κιθάρα πάντως φυσάει... σώμα μασίφ από μαόνι, μπράτσο σφένδαμος, ταστιέρα ροδόξυλο, 3 ίδιοι μονοί vintage μαγνήτες, 3way oldschool switch.... Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη. _/-\_|_/-\_Ιφ-ιτ_σάουντζ-γκουντ_ιτς-γκουντ_-\_
iezeakill Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Πριν μερικές ημέρες βρέθηκε στα χέρια μου μια γιαπωνέζικη strat μάρκας "cimax". (s.n: F840366). Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτή την μάρκα; Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν κάποιο sub-brand της Ibanez μεταξύ 70'-80' αλλά εγώ τότε ήμουνα αγέννητος οπότε κάποιος πιο έμπειρος θα μας τα πει καλύτερα.... Η κιθάρα πάντως φυσάει... σώμα μασίφ από μαόνι, μπράτσο σφένδαμος, ταστιέρα ροδόξυλο, 3 ίδιοι μονοί vintage μαγνήτες, 3way oldschool switch.... Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Υ.Γ:Μάλλον έκανα λάθος και λέγεται "cimar" και όχι "cimax"..... Υ.Γ.2: photos soon.... _/-\_|_/-\_Ιφ-ιτ_σάουντζ-γκουντ_ιτς-γκουντ_-\_
iezeakill Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Kανείς τίποτα για αυτή την όπως φαίνεται σχεδόν άγνωστη μάρκα; Δεν μπορεί, τόσοι γερόλυκοι εδώ μέσα, κάποιος κάτι θα ξέρει. 'Ετσι, έστω μια φήμη, κουβέντα να γίνεται βρε αδερφέ.... Επαναλαμβάνω: CIMAR JAPAN , over. _/-\_|_/-\_Ιφ-ιτ_σάουντζ-γκουντ_ιτς-γκουντ_-\_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση