geodimitri Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίοι, μα πάρα πολύ ωραίοι!!!!! Το γρέζι στην φωνή σου, φίλτατε SOUPI, όλα τα λευτά, πολύ κοντά στην φωνή του Gibbons 8) +1000 Άψογοι!
SOUPI Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 +1000 Άψογοι! Γειά σου φίλε μου!!!
SOUPI Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Πλήκτρα φωνή : Γιάννης Σουπιωνάς [ SOUPI ] Κιθάρα : Γιώργος Κεφαλάς [ Marillion ] Μπάσσο : Στάθης Ανέστης Τύμπανα: : Νίκος Σουπιωνάς
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο φίλε SOUPI! Ωραίοι και σε αυτό το cover, αν και τα φωνητικά δεν ταίριαζαν πολύ στη χροιά της φωνής σου. :)
stepar10 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Αλλος ενας θαυμαστης σας! Συνεχίστε έτσι! ;) MUSIC IS MAGIC
Mike Tsilis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά χίλια μπράβο :) Πολύ μου άρεσε το κομμάτι και πραγματικά το απόλαυσα (βοήθησε και η καθαρή ηχογράφηση) Μου αρέσει στην ταχύτητα που το παίζετε, ετσι εχει γίνει και δικό σας. Και πάλι μπράβο και μακάρι να ημουν στον απέναντι τοίχο να σας άκουγα ζωντανά !!!
SOUPI Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο φίλε SOUPI! Ωραίοι και σε αυτό το cover, αν και τα φωνητικά δεν ταίριαζαν πολύ στη χροιά της φωνής σου. :) Thanks!!! όντως δεν μου πάει και πολύ ο OZZY αλλά αυτό το κομμάτι είναι από τα αγαπημένα!!!
SOUPI Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Αλλος ενας θαυμαστης σας! Συνεχίστε έτσι! ;) Σε ευχαριστούμε. Τώρα το συνεχίστε που μας λες , μια κουβέντα είναι... Ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος για πρόβες και ότι κάνω είναι σπίτι μόνος όποια ώρα κλέψω το βραδάκι Πρόβα έχουμε να κάνουμε δυστυχώς πάνω από χρόνο...
SOUPI Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά χίλια μπράβο :) Πολύ μου άρεσε το κομμάτι και πραγματικά το απόλαυσα (βοήθησε και η καθαρή ηχογράφηση) Μου αρέσει στην ταχύτητα που το παίζετε, ετσι εχει γίνει και δικό σας. Και πάλι μπράβο και μακάρι να ημουν στον απέναντι τοίχο να σας άκουγα ζωντανά !!! Χίλλια μπράβο και σε σένα και σε όλους όσους ακούτε τις διασκευούλες μας!!!!! Με ευχαριστεί πολύ να ξέρεις που βλέπω άτομα να έχουν ίδια ενδιαφέροντα με εμάς !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση