pericles Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Και πως μια γκρουπαρα παιζει φανταστικα μιας αλλης γκρουπαρας τα κομματια .Απολαυστε τους
rory167 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Πάω να βάλω κανα ποτήρι κρασί και να τα απολαύσω και τα δυο!!! ;)
atreu73 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά όλο το Dark side of the moon μας χώνεται. Πείτε τε και τίποτά άλλο. Πείτε το animals π.χ. Το βαρεθήκαμε το Dark side of the moon. ο χρόνος αρκετός
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Εγω μαλλον πρεπει να ειμαι καμμενος με flioyd. Οποτε αρχιζει το DSOTM, δεν μπορει κατα περιεργο λογο να πατηθει το stop ;D Καλα το λαλανε και οι μικροι παντως. Αξιοπρεπως. Τα ελικοφτερα και τα αερόπλανα εχασε ο rudess λιγο και αυτο το F περαστικο τι το θελανε στο Intro του Time , αλλα ΟΚ. Ειμαι ηδη στο 16.06 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Φοβερη η εκτελεση του "The Great Gig In The Sky". Φωναρα η τυπισα... Specs talks, Mgs walks
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Το έχω δει και είναι τρομερό να βλέπεις τους Τheater να παίζουν απλά κομμάτια όπως το Us and them! ;D Kαι ο Petrucci να παίζει τα σόλο του Gilmour.... Στο ίδιο κλίμα:
george956 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Τι μας εκανες τετοια ωρα Περικλη κι εχω να σηκωθω νωρις το πρωι.... Εν τουτοις θα το δω ΟΛΟ, ειμαι στο money. Πραγματι σπουδαιοι oι τυποι που προσπαθησαν και επαιξαν στο ακεραιο τα κομματια χωρις να τα ξεσκισουν. ΜΠΡΑΒΟ ! Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση