SillytheFaggot Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Καλημερα, φυσικα και δεν πνιγηκε κανεις, απλα χθες ετσι οπως καθομουνα στα γονατα (μην ρωτατε λεπτομεριες) και φοραγα την κιθαρα η οποια ειχε κανονικα το καλωδιο στο βυσμα, παταγα το καλωδιο οποτε στην προσπαθεια μου να σηκωθω τραβηχτηκε πολυ με αποτελεσμα στο εσωτερικο του καλωδιου η κόλληση να ''σπασει''. Αποτελεσμα ειναι να μην εχω ηχο και να αναζητω την λυση στο προβλημα μου σε εσας. Υπαρχει καποιος κινδυνος αν πιασω κολλητηρι και λιγο καλάι και το σενιαρω? Πολυ απλη η ερωτηση μου παρ' ολα αυτα θελω να σιγουρευομαι για τις κινησεις μου για να αποφυγω τυχον γκαφες. Flesh And The Power It Holds...
Loki Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Οχι, ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει είναι να καείς, αν προσέχεις δεν θα εχεις πρόβλημα. το πολύ πολύ να μην το κολλήσεις καλά και να μη δουλεύει. Δοκιμασε το, δε χάνεις τίποτα. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
georgekz750 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Εχει απειρα τετοια βιντεακια για καθοδηγηση,οχι δεν κινδυνευεις απο κατι εκτος απο το να καεις απο απροσεξια οπως σου ειπε και ο Loki Καλη επιτυχια!
SillytheFaggot Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Παρα πολυ ωραια..Πουρνο πουρνο θα ξεκινησω με το κολλητηρι. Να ειστε καλα.. :) Flesh And The Power It Holds...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση