satanikoskioftes Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Ωραία τώρα έχω γύρω στα 3000 οπότε είμαι έτοιμος για αγορά.Υπάρχει περίπτωση να βγάλει η fractal axe 3 το 2014? Πρέπει να το κοιτάξω και αυτό ή αν δεν έχουν πει τιποτα να το υπολογίζω βάση της συχνότητας που βάζουν τα μοντέλα γιατί να πάρω το 2 και να βγεί στην επόμενη NAMM το 3 βλακεία :P Monitors λέω για τα ADAM A7 ανάλογα αν θα πάρω και την πεταλιέρα τώρα ή αν βρω καποιο part σε αγγελία.Για καρτούλα ήχου ή για κατι πιο φθηνό σε monitor τι παίζει?
sotos9 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Ωραία τώρα έχω γύρω στα 3000 οπότε είμαι έτοιμος για αγορά.Υπάρχει περίπτωση να βγάλει η fractal axe 3 το 2014? Πρέπει να το κοιτάξω και αυτό ή αν δεν έχουν πει τιποτα να το υπολογίζω βάση της συχνότητας που βάζουν τα μοντέλα γιατί να πάρω το 2 και να βγεί στην επόμενη NAMM το 3 βλακεία :P Monitors λέω για τα ADAM A7 ανάλογα αν θα πάρω και την πεταλιέρα τώρα ή αν βρω καποιο part σε αγγελία.Για καρτούλα ήχου ή για κατι πιο φθηνό σε monitor τι παίζει? Σου προτεινω κατι πιο φθηνο αλλα παρα πολυ καλο. http://athensproaudio.gr/recording-gr/ixeia-monitor/energa-monitors/focal-cms-40-el.html metal και φραπε!!!!
grorig Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Δε χρειάζεσαι κάρτα ήχου γιατί το ίδιο το Axe 2 είναι και κάρτα ήχου.
sotos9 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Δε χρειάζεσαι κάρτα ήχου γιατί το ίδιο το Axe 2 είναι και κάρτα ήχου. Σωστα.. metal και φραπε!!!!
gathulis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 παιδια αν μπορεσετε ακουστε το το μηχανημα απο κοντα.εγω το ειχα πολυ ψηλα αλλα εχτες που το ακουσα πρωτη φορα απο κοντα στη συναυλια των Riverside απογοητευτικα.πληρης digitila
Stavros_F Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Κάτι έκαναν λάθος... αλήθεια σου λέω! :)
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Κάτι έκαναν λάθος... αλήθεια σου λέω! :) +1. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση