rory167 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Drum Cover - Black Stone Cherry White Trash Millionaire Εξοπλισμός : ALESIS DM 10 XKIT, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ(ADDICTIVE DRUMS), REAPER(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ) , TASCMAN US600(ΕΞ. ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ) [flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=XCGkcVdvOQw
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Παλικάρι μου δεν είμαι drummer, αλλά και μόνο από την επιλογή του κομματιού θα έλεγα ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Εκεί γύρω στο 2:28 το break είναι στα όρια. Κατά τα άλλα άριστος. Εύγε σου! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
rory167 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Παλικάρι μου δεν είμαι drummer, αλλά και μόνο από την επιλογή του κομματιού θα έλεγα ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Εκεί γύρω στο 2:28 το break είναι στα όρια. Κατά τα άλλα άριστος. Εύγε σου! Να εισαι καλα ευχαριστω, δεν ειχα διπλοπεταλο γι να βγει τελειο, αλλα καλα βγηκε η τριπλετα ;)
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Fuck yeah 8) Μ'αρέσει και το στήσιμο που έχεις κάνει στο kit. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
rory167 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Fuck yeah 8) Μ'αρέσει και το στήσιμο που έχεις κάνει στο kit. Ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα!!!
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Μου άρεσε αυτό που άκουσα. Μπράβο φίλε! :)
rory167 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Μου άρεσε αυτό που άκουσα. Μπράβο φίλε! :) Thanks φιλαρακι, να εισαι καλα!!! ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση