myster_maze Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Εννοείς το grillcloth? Αν είναι να αλλάξεις το grillcloth δεν αλλάζεις όλη την μπροστινή μπάφλα ώστε να βάλεις 8" μεγάφωνο? ;)
sils Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Εννοείς το grillcloth? Αν είναι να αλλάξεις το grillcloth δεν αλλάζεις όλη την μπροστινή μπάφλα ώστε να βάλεις 8" μεγάφωνο? ;) Καποιος μου ειπε πως αν βαλω 8αρι θα χαλασω τον χαρακτηρα του μετα ξεφευγουμε απο Mod και παμε και για αλλα (στην πλακετα εννοουσε)
Suede Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Υπαρχουν 2 τυποι με διαφορετικο κονο τι διαφορα να εχουν.? Αυτό με τον ribbed κώνο μένει καθαρό περισσότερο, σε αντίθεση με το smooth cone το οποίο βρωμίζει νωρίτερα. Το Weber Sig 6'' βγαίνει σε AlΝiCo και κεραμικό, ο Άγγλος στο λινκ που ανέβασα έχει το AlΝiCo σε καλή τιμή και γλυτώνεις και το τελωνείο.
sils Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Τωρα τον εχω συνδεση σε μια καμπινα 1χ12 16 ωμ δεν πιστευω να του κανω καμια ζημια!!!!!! ΣΚΙΖΕΙ παντως και εκει......
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Είχα αγοράσει το weber μεγάφωνο, το πούλησα και τώρα θέλω να το ξαναγοράσω κάποια στιγμή. Είχε μεγάλη διαφορά και στην απόδοση της έντασης και στην ποιότητα. Με το Alnico όμως είχα χάσει πολλά μπάσα ίσως λόγω μικρής διαμέτρου δεν ξέρω αν το ceramic θα ήταν καλύτερη επιλογή, και εγώ προβληματίζομαι πιο θα ήταν καλύτερο ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση