SOUPI Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Τα έχουμε λίγο παρατήσει με τη μπάντα και αρχίζω και ανεβάζω μόνος κομμάτια όπως έκανα με το Tattoo lady του Rory Gallagher. Τα βιντεάκια Rockafone είναι όλα περσινά και προπέρσινα. Είχαμε μια παύση για ένα χρόνο αλλά βλέπω από Σεπτέμβριο να κάνουμε πάλι κάτι....
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Εσείς είστε ωραίοι! Μπράβο! 8) Απλά στο συγκεκριμένο τραγούδι, η φωνή μου ακούστηκε πολύ ζορισμένη. :)
SOUPI Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Εσείς είστε ωραίοι! Μπράβο! 8) Απλά στο συγκεκριμένο τραγούδι, η φωνή μου ακούστηκε πολύ ζορισμένη. :) Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Η παρατήρηση είναι σωστή. Το λέω αναγκαστικά για να μην το παίξουμε οργανικό. Δεν είμαι τραγουδιστής...το παλεύω...
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Και πολύ καλά κάνεις! Πάντως στα φωνητικά που έκανες στα cover του Gallgher ήσουν πολύ καλός και ταίριαζαν και στη φωνή σου. :)
krknow Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Πολυ καλοι. https://www.facebook.com/Adjusttheband/
Jasemeister Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Respect 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση