Nikos-Spyridopoulos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΡΤΑ MOSS TRI ( ΓΙΑ KORG TRINITY) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ 110VOLT ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 220 ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΕΔΩ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ Η ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ TRINITY?ΕΠΕΙΓΟΜΑΙ!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Ολες οι ηλεκτρικες συσκευες δουλευουν με 110V στην Αμερικα, οχι μονο τα synths. Πιστευω οτι θα δουλευει η καρτα στο δικο σου Trinity, αφου το synth δουλευει με standard Watt, ασχετα με το τι μετασχηματιστη ρευματος εχει. Specs talks, Mgs walks
Nikos-Spyridopoulos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΜΗ ΦΑΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Αγορασε αφοβα. Τα Trinity δουλευουν στα παρακατω Watt, ασχετα αν αυτα ειναι φτιαγμενα για την Αμερικανικη ή την Ευρωπαικη αγορα, οποτε οι internal καρτες δουλευουν σ'αυτα τα Watt επισης. Specs talks, Mgs walks
Nikos-Spyridopoulos Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!
Nikos-Spyridopoulos Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.... ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΕΧΩ ΕΝΑ ΤRΙΝΙΤΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ MOSS TRI.. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΜΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΕΤΡΟΠΗ Η ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?? ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
trolley Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.... Στάθη;... Mea Culpa
stavros_d80 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Βασικά μην γράφεις κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις γράφε με μικρά. Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά μετατροπή απλά ανοίγεις το όργανο από πίσω στην θέση της moss και τοποθετείς τη moss-tri αρκεί να έχεις και τις βίδες της moss μαζί με την κάρτα. Κάτι επαιζε με το operating system στα Trinity νομίζω μπορεί να χρειαστείς ένα update. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Nikos-Spyridopoulos Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 ok...σε ευχαριστω και συγνωμη για τον σαματα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση