Alchemist Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Είδες τι φίλος είμαι ??? :lol: Είσαι, είσαι! Παράπονο δεν έχω... :lol: Yes it is!!!
Alchemist Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 BTW, πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν θα βγει αίσχος η συνταγή "καπάκια βουτηγμένα σε καφέ" φίλε μου; :? Yes it is!!!
elavd Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν είμαι σίγουρος...Ρίσκο είναι...Απλά κάπου το έχω διαβάσει ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Alchemist Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά τότε, απλά μου ακούστηκε λίγο κουφό. Όσο ζεις μαθαίνεις... 8) Yes it is!!!
JAM Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Και thanks που "μου έκανες τη χάρη" και δεν έβαλες φαρδύ headstock! :lol: Είδες τι φίλος είμαι ??? :lol: Ωραία και γω σαν καλός φίλος όταν φτιάξω την δικιά μου δεν θα βάλω το "στριμόκωλο" headstock σου, αλλά το καταπληκτικό 70's...όχι τπτ άλλο για να μην λες ότι αντιγράφω την κιθάρα σου... :lol: πλάκα - πλάκα πάντως είμαι σε δίλλημα...από κει που ήμουν σιγουρος ότι η strat μου θα είναι natural...τώρα με έχεις προβληματίσει πολύ !!! ps - και όχι δεν μου φτάνουν η LesPaul, η Τele και η Huber...θέλω και strato... και μετά άλλη μια huber (orca αυτή τη φορά...) και μετά ένα σκάφος... και μετά ένα κότερο.... :mrgreen: www.intravenus.gr
elavd Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Ωραία και γω σαν καλός φίλος όταν φτιάξω την δικιά μου δεν θα βάλω το "στριμόκωλο" headstock σου' date=' αλλά το καταπληκτικό 70's...όχι τπτ άλλο για να μην λες ότι αντιγράφω την κιθάρα σου... :lol: πλάκα - πλάκα πάντως είμαι σε δίλλημα...από κει που ήμουν σιγουρος ότι η strat μου θα είναι natural...τώρα με έχεις προβληματίσει πολύ !!! [/quote'] Επειδή ξέρω ότι είσαι 70's τύπος, έχω ένα προαίσθημα ότι θα καταλήξεις σε κάτι τέτοιο τελικά: ;) :lol: Το κακό είναι ότι η Goeldo δεν έχει maple μπράτσο με 70s headstock... Οπότε ή παίρνεις rosewood, ή παίρνεις από Rockinger αυτό αλλά το οποίο είναι αλουστράριστο, ή παίρνεις κάποιο από ebay ή all parts ή warmoth, ή τελικά απλα "συμβιβάζεσαι" με το ΥΠΕΡΟΧΟ 50's headstock: ;):D:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
JAM Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Κρίμα ρε γμτ...το μεγάλο headstock είναι η αδυναμία μου.... Όσο για το χρώμα...μου φαίνεται θα φτιάξω 2 για να βγω απ'το δίλλημα... :roll: Τι radius έχει το μπράτσο που πήρες ? Το πάχος του είναι πιο χοντρό απο την τελε σου ? www.intravenus.gr
elavd Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Το radius είναι 9.5" (η Goeldo γράφει 9" στο site της) και το πάχος του είναι πιο παχύ από αυτό της Tele μου...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
JAM Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Tέλεια !! και για το radius (δεν μ'αρέσει το 7αρι... και ειδικά για το μπράτσο !! :lol: www.intravenus.gr
elavd Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Μόλις τελείωσα το decal για την Blackie. Έχει κι αυτή Asynchronized tremulo :lol: Σε αυτή όμως δε πέτυχε πολύ καλά το decal γιατί το μπράτσο είναι πιο ξανθό από της Rockinger και οι άκρες από το αυτοκόλλητο είναι πιο ευδιάκριτες... Ιδού και η συλλογή μου (μέχρι τώρα): www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση