fleamail Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 elavd' date=' πολύ όμορφη κι από μένα μεγειές, πραγματικά τα νερά είναι να τα χαζεύεις :o[/quote'] Kαι να τη πέφτεις και να ακούς και τα κύματα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
stavrilian Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 πολυ ομορφη!μεγειες και καλοπαιχτη! ποσο πηγε συνολικα αν επιτρεπεται?γιατι ψηνω και γω μια partcaster goeldo :D
elavd Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά!!! Χαίρομαι ΠΟΛΥ που σας αρέσει :D Gangster το μπράτσο σου είναι αυτό: (Οι photos το αδικούν πάντως...) Επίσης η partscaster που ανέφερε πιο πριν ο Ikarus είναι μάλλον αυτή η πανάλαφρη butterscotch με Swamp Ash (και νομίζω ότι είναι custom παραγγελία του Science): www.facebook.com/YourPaintedSmile
Earendil Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΩ ΠΩ ΖΗΜΙΕΣ... :D :D :D :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
gangster Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ!!! Κατάσκοπε elavd να πας να τη βγάλεις φωτό όταν τελειώσει, γιατί εγώ δεν έχω ψηφιακή! :lol: :lol: Μ' αρέσουν τα νερά πάνω στο headstock μου. Αλλά πολύ άσπρο μου φαίνεται...Θα δούμε πως θα δείξει παρέα με το butterscotch και το μαύρο p/guard! one colour: black - and shades of grey
ikaros Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Ποπο αντε να ερθει η tele δεν κρατιεμαι!!!!!!Κουκλες ειναι ολες!
elavd Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Κατάσκοπε elavd να πας να τη βγάλεις φωτό όταν τελειώσει' date=' γιατί εγώ δεν έχω ψηφιακή! :lol: :lol:[/quote'] OK ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν έπαιξα με την "blackie" στον Hot Rod Deluxe. Στην αρχή ψιλοαπογοητεύτηκα με τους μαγνήτες γιατί μου ακούστηκαν πολύ πριμαριστοί. Τελικά συνειδητοποίησα ότι οι ρυθμίσεις που "κολακεύουν" τη Rockinger, αδικούν την Blackie και τούμπαλιν. Αυτό βέβαια μάλλον θα είναι πρόβλημα σε live μιας και δε θα μπορώ να αλλάζω ρυθμίσεις του ενισχυτή όταν αλλάζω κιθάρα ...:roll: Χρειάστηκε να κόψω αρκετά τα πρίμα από τον ενισχυτή γιατί οι GFS 1960 repros πέραν του ότι είναι ΠΟΛΥ σκαστοί ("δαγκώνουν" κάπως...) είναι και αρκετά πριμαριστοί. Ειδικά τα πρίμα του bridge θυμίζουν telecaster! Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά ακόμη δεν μπορώ να έχω 100% ολοκληρωμένη άποψη για τον ήχο τους, μιας και πρέπει να τους ακούσω εκτενέστερα και επίσης σε συνδυασμό με την μπάντα. Πάντως ο ήχος τους μου θύμισε πολύ τον ήχο των Fender Custom Shop 69 που είχα στην παλιά μου κιθάρα ;) To playability της κιθάρας μου έκανε και πάλι μεγάλη εντύπωση! Το λούστρο που έχει πάνω το μπράτσο είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Δεν κολλάει ΚΑΘΟΛΟΥ... Επίσης το αυξημένο πάχος του μπράτσου είναι τελικά πλεονέκτημα!!! (με βλέπω με τα χρόνια να πηγαίνω σε boatneck...:lol:) Τώρα μου μπήκε η σκέψη να βουτήξω τα άσπρα πλαστικά καπάκια σε ζεστό καφέ, για να τα κάνω έτσι: Λέτε να πετύχει ??? :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Alchemist Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Καλορίζικη η Blackie σου πατρίδα, με γειές! Κούκλα, τι να λέμε! :) Εμένα μ' αρέσει οπτικά ακριβώς όπως είναι αλλά περί ορέξεως... Και thanks που "μου έκανες τη χάρη" και δεν έβαλες φαρδύ headstock! :lol: Yes it is!!!
elavd Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Και thanks που "μου έκανες τη χάρη" και δεν έβαλες φαρδύ headstock! :lol: Είδες τι φίλος είμαι ??? :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση