paokz Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Φτάνω στον θεό - Νικηφόρος( Δήμος Ζαγάρης - Δημητρης Λιόφης Cover) 2013 Live Ελπιζω να ακούγεται καθαρά και να σας αρέσει.. Νικηφόρος- Φτάνω στο θεό (Cover)
atreu73 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Όπως λένε κι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι: Don't give up your day jobs. ο χρόνος αρκετός
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Νικηφόρος: Φτάνω στο Θεό. Νέστορας: Έφτασα στ' άκρα μου. InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Νικηφόρος: Φτάνω στο Θεό. Νέστορας: Έφτασα στ' άκρα μου. Βρε master blaster της δισκογραφίας (που τα ξέρεις σχεδόν όλα), ο Νικηφόρος ποιος είναι; ::) all this has happened before and will happen again
manosx Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Στο 90% των γυναικών, δεν αρέσουν οι άντρες με μπλουζάκι "Ανοικτό V" Στο 90% των ανδρών με μπλουζάκι "ανοικτό V", δεν αρέσουν οι γυναίκες.
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Βρε master blaster της δισκογραφίας (που τα ξέρεις σχεδόν όλα), ο Νικηφόρος ποιος είναι; ::) Ο Φωκάς. 8) InfluenSir!
chris gti Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 1) Αλλάξτε ρούχα. 2) Αλλάξτε τόνο (τουλάχιστον 1 κάτω) στο κομμάτι. 3) Μην κάνετε ποζεριές και μην κοιτάτε την κάμερα όταν παίζετε. Φιλικά :)
kostas80 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Στο 90% των γυναικών, δεν αρέσουν οι άντρες με μπλουζάκι "Ανοικτό V" Σσσσσσσσσσσσ .. μη τα λέτε ρε σεις .... άμα τα μάθουν όλα τι θα μείνει για μας ? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
RemaliFrank Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Νικηφόρος: Φτάνω στο Θεό. Νέστορας: Έφτασα στ' άκρα μου. Ψτ Φιρμα ,εισαι για V στο επομενο live . ;D Και δεν εννοω κιθαρα . :D Ο Τερρυ θελει ζιβαγκο . Να βγαλει λιγο ΠΑΚ ;D Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Να βγαλει λιγο ΠΑΚ ;D Μαζί σου Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα... ;) ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση