Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μπορει να εχεις δικιο Κωστα.Αλλα μου φαινεται απιθανο και περιεργο εφ'οσον το προγραμμα τους

ηταν τοσο ασφυκτικο να εμειναν εξω απο μερικες σνιφες (η κοκα σε σπηνταρει &πρακτικα σου δινει την εντυπωση οτι εισαι φουλ ενεργεια ).Δεν ειναι κακο  να προσπαθεις να σταθεις στα ποδια σου εκεινα τα χρονια με τετοια μεσα.Ισως οι purple να ειναι απο τις εξαιρεσεις .Της κοκας τα αποτελεσματα τα νοιωθεις στα μεγαλα σου χρονια (αν δεν την εχεις κανει για τα θυμαρακια ηδη)

Τωρα υπαρχουν αλλα ενισχυτικα καλουδια με ιατρικη συνταγη &παρακολουθηση  που σε κανουν να νοιωθεις ΤΖΟΒΕΝΟ .Τελος παντων εγω το διετυπωσα λαθος  και οπωσδηποτε δεν υπαρχουν στοιχεια για κατι τετοιο !!

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Πράγματι ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα συνέντευξη - αν και διαφωνώ με κάποιες (ελάχιστες βασικά) απόψεις του (π.χ. στο θέμα SRV) ;D . Είχε πολύ πλάκα που επίκρινε τον Yngwie για το ντύσιμο, η επιτυχής παρέμβαση-ποστ του Waterfall-k τα είπε όλα  ;D  ;D

Πάντως προσωπικά ο Μαυροπερισσότερος είναι απο τους αγαπημένους μου κιθαρίστες, και σίγουρα ο αγαπημένος ροκ συνθέτης. Δεν μου έρχεται στο μυαλό άλλος, που να μου αρέσουν τόσα πολλά τραγούδια από την δισκογραφία του. Και όταν λέμε τραγούδια, εννοούμε από αυτά που ακούς την ριφφ-άρα και ανατριχιάζεις, όχι απλώς ''καλά τραγούδια''.... απλώς ''καλά τραγούδια'' έχουν και οι Οasis... ;D 

Mα τί Ριφφ-άρες έγραφε ο άνθρωπος...

Δημοσιευμένο

(η κοκα σε σπηνταρει &πρακτικα σου δινει την εντυπωση οτι εισαι φουλ ενεργεια ).

Αυτο. Κατι παρομοιο γινεται και με τα αναβολικα, νιωθεις φουλ ενεργεια απ΄το πρωι ως το αλλο πρωι, δεν κουραζεσαι με τιποτα κλπ. Αυτα βεβαια στο μυαλο σου, γιατι στην πραγματικοτητα ο οργανισμος σου δουλευει στο 150% και αυτο οπως καταλαβαινεις δεν μπορει να κρατησει πολυ. Τουλαχιστον για τη δευτερη περιπτωση εχω προσωπικη εμπειρια.

Δεν υπαρχει περιπτωση αυτοι οι τυποι να ειναι μες την coca και να κανουν tour πανω απ'τον μισο χρονο, καθε χρονο, σχεδον τα τελευταια 30 χρονια. Κοιτα τους φιλους μας τους Rolling Stones, 8) που εχουν παρει φαρμακαποθηκες ολοκληρες στη ζωη τους. Κοψε φατσες :P και θυμησου καθε ποτε κανουν live.

Mα τί Ριφφ-άρες έγραφε ο άνθρωπος...

Yeap..... :-*

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο

Συμφωνοι !!Επειδη λοιπον δεν ηταν στο τριπακι αυτο ενσυνειδητα και λογω αρχων .Ισως λεω ισως καποιες φορες να χρειαστηκαν λιγο παραπανω γκαζια και να... :o Το οτι παιζουν ακομα συχνα -πυκνα αποδεικνυει οτι ειναι καθαροι σαν οργανισμοι.Οσο για τους stones ειναι στην αντθετη πλευρα ΑΛΛΑ  με ενα βασικο πλεονεκτημα :εχουν παθει τετοια ανοσια απο τα πολλα φαρμακα που θα ''παιζουν '' ακομα καμια 10 χρονια ακομα και με Π .Ασε σου λεω (και το ξερεις )οχι φαρμακοποθηκες οχι γιατρους &νοσοκομες  μεχρι κινητες μοναδες First aid κουβαλανε στις ''περιοδειες ''τους( μια στο τοσο βεβαια)! ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

Η αλήθεια είναι πως και γώ είχα διαβάσει σε κάποια συνέντευξη η του Γκιλλαν η του Γκλοβερ οτι:"We are mainly a drinking band".

Long Live Rock 'n' Roll!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...