argyros Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2004 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2004 Γεια χαρά σε όλους Απέκτησα πριν από μερικές μέρες ένα KORG –PA1X arranger . Για τις ερασιτεχνικές μου μουσικές ικανότητες το keyboard αυτό είναι πολύ παραπάνω απΆ ότι μπορούσα να ελπίζω να έχω. Ωστόσο δεν υπάρχουν ικανοποιητικά Ελληνικά Styles (νησιωτικά , τσιφτετέλια, τσάμικα κλπ) . Έψαξα στο δίκτυο αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποια καλή συλλογή. Μήπως κανείς ξέρει αν και που μπορώ να βρω τέτοιου είδους style files ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Αντώνης
macker Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2004 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2004 Φιλε το KORG –PA1X arranger ειναι πιστευω 1 απο τα 3 καλυτερά arranger που υπαρχούν στην αγορα. Θα το δεις και μονος σου μετά απο λιγο καιρό. Οσο για Ελληνικα styles ψαξε εδώ ftp://abdallah:[email protected]/KORG/ Συρτορούμπες & Τσιφτετέλια θα βρεις σιγουρά, επισεις μπορεις να κατεβασεις και multisamples με παραδοσιακα οργανα πχ. μπουζουκι το οποίο ειναι φανταστικο.
korgy Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2004 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2004 προσωπικά έχω το PA80 με πανω απο 90 ανατολίτικους ρυθμούς.οι καλλιτεροι που εχω μου τους εδωσαν στην αντιπροσωπείαβέβαια χρειάζονταν καποιες ρυθμίσεις για να σταθουν στο υψος του ονοματος KORG :wink: :wink: http://www.myspace.com/korgyatopon
rouby Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε το KORG –PA1X arranger ειναι πιστευω 1 απο τα 3 καλυτερά arranger που υπαρχούν στην αγορα. Θα το δεις και μονος σου μετά απο λιγο καιρό.Οσο για Ελληνικα styles ψαξε εδώ ftp://abdallah:[email protected]/KORG/ Συρτορούμπες & Τσιφτετέλια θα βρεις σιγουρά' date=' επισεις μπορεις να κατεβασεις και multisamples με παραδοσιακα οργανα πχ. μπουζουκι το οποίο ειναι φανταστικο.[/quote']
rouby Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 ftp://abdallah:[email protected]/KORG/ pos mpenoume edo; endiaferome ke ego gia pa50 style elinikous an kseri kapios as mou apantisi giati exo mono ta vasika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση