scofield Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Ειχα μια studio του 08, την αγορασα απο Ελλαδα στα 1200 ευρω (bon studio),την εδωσα ομως γιατι δεν την παλευα καθολου με το συγκεκριμενο μανικι (50 profile),ειδικα για lead παιξιματα ηταν τελειως αβολη....επισης οι μαγνητες που εχει η συγκεκριμενη δεν ειναι καθολου του γουστου μου. Να σημειωσω οτι ειχε κ ατελειες στο βαψιμο -φαινομενο orange peel-πραγμα το οποιο δεν με ενοχλουσε προσωπικα,αλλα για ενα οργανο σε τετοια τιμη δεν αρμοζει. Αγορασα μια custom αργοτερα με 60 slim κ βρηκα την υγεια μου...η συγκεκριμενη μου ψιλογιατρεψε κ το ανοητο gas που ειχα για αρκετο καιρο... ;D
rocka cola Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Ετυχε να δοκιμασω την lespaul faded του 11 η 12.Δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια,αλλα ειχε στην ταστιερα το baked maple.Δεν καταλαβα διαφορα ουτε στον ηχο ουτε στην εμφανιση σε σχεση με το rosewood οπως γινεται στις fender ας πουμε.Σε σχεση με παλιες studio που εχω παιξει ειναι σιγουρα πιο ελαφρια και λιγο πιο "σκαστη" στον ηχο (λογω chambering μαλλον) πραγμα που εμενα μου αρεσε πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση