Διονυσης1540725001 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2013 Άλλο ένα θέμα άσχετο με μουσική αλλα παρακαλώ αν μπορείτε απαντήστε.Σήμερα κάθε φορά που έκλεισα τον υπολογιστή τα windows εγκαθίστησαν ενημερώσεις.Μου έσπασε τα νεύρα μέχρι που αποφάσισα να δω τι παίζει.Πήγα στο -προβολή ιστορικού ενημερώσεων- και έλεγε εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού κτλ.Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα.Παρακαλώ απαντήστε. ???
trolley Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2013 Άλλο ένα θέμα άσχετο με μουσική αλλα παρακαλώ αν μπορείτε απαντήστε.Σήμερα κάθε φορά που έκλεισα τον υπολογιστή τα windows εγκαθίστησαν ενημερώσεις.Μου έσπασε τα νεύρα μέχρι που αποφάσισα να δω τι παίζει.Πήγα στο -προβολή ιστορικού ενημερώσεων- και έλεγε εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού κτλ.Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα.Παρακαλώ απαντήστε. ??? Είναι νόμιμο το αντίγραφο των Windows που χρησιμοποιείς; Mea Culpa
kkmspm Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2013 Δεν βρίσκω κάτι λάθος σε αυτά που λες... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
Διονυσης1540725001 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Είναι νόμιμο το αντίγραφο των Windows που χρησιμοποιείς; .Κατα αρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Στις ιδιότητες υπολογιστή λει -ζητηστε γνήσιο λογισμικό-(οπ΄τε μάλλον δεν ειναι νόμιμο) αλλα τι σχέση έχει αυτό; ,πρώτη φορά μου κάνει αυτό με τις ενημερώσεις,καμία λύςη
Earendil Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 4. Δεν επιτρέπεται η προώθηση και αναζήτηση πειρατικού λογισμικού και μουσικής ή οτιδήποτε άλλο παραβαίνει τον νόμο, μέσα από τη σελίδα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις