theoctapus Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Ρε Άρη ειλικρινά, ότι θα έπαιζες τέτρις με ενισχυτές το περίμενες ποτέ; ;D ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
aris 17561 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Ρε Άρη ειλικρινά, ότι θα έπαιζες τέτρις με ενισχυτές το περίμενες ποτέ; ;D ;D Α χα χα χα ... Καλό... http://www.youtube.com/user/aris17561
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Α χα χα χα ... Καλό... Άρη όπως κατάλαβες σε ζηλεύουμε αλλά ΠΟΤΕ με κακή πρόθεση. Απλά αν ήμουν ληστής το πρώτο σπίτι θα ήταν το δικό σου ;D ;D ;D Flying High Again
theoctapus Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Άρη όπως κατάλαβες σε ζηλεύουμε αλλά ΠΟΤΕ με κακή πρόθεση. Εγώ δεν τον ζηλεύω γιατί είμαι ομορφότερος. ;D ;D :-* Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Εγώ δεν τον ζηλεύω γιατί είμαι ομορφότερος. ;D ;D :-* ;D ;D ;D Ναι αλλά τέτρις με ενισχυτές μπορείς να παίξεις? ;D Flying High Again
aris 17561 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Σιγά ρε που ζηλευετε ... Να ζηλευετε που είμαι και γ*** τους κιθαριστες ναι , που είμαι καλό παιδί που δώ καλή ψυχή κτλ . Εξάλλου οι ενίσχυτες θα φύγουν κάποια στιγμή και θα μείνω με έναν . Δεν ξέρω ποιον βέβαια . Η καλή καρδιά όμως και ο αρτιος χαρακτήρας μου θα μείνουν ανεξιτιλοι στον χρόνο... http://www.youtube.com/user/aris17561
theoctapus Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Εξάλλου οι ενίσχυτες γυναίκες θα φύγουν κάποια στιγμή και θα μείνω με έναν μια. Δεν ξέρω ποιον ποιά βέβαια . Αυτό ισχύει σε μένα 8). Λέω να νοικοκυρευτώ ο ομορφάντρας. ;D ;D ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Σιγά ρε που ζηλευετε ... Να ζηλευετε που είμαι και γ*** τους κιθαριστες ναι , που είμαι καλό παιδί που δώ καλή ψυχή κτλ . Εξάλλου οι ενίσχυτες θα φύγουν κάποια στιγμή και θα μείνω με έναν . Δεν ξέρω ποιον βέβαια . Θα φύγουν?Και γω περίμενα και ανώτερα όπως Πέρα από την πλάκα ποιόν πιστεύεις πως θα κρατίσεις? Ο EVH σε έχει ενδουσιάσει πολύ απ'όσο λες Flying High Again
aris 17561 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Θα φύγουν?Και γω περίμενα και ανώτερα όπως Πέρα από την πλάκα ποιόν πιστεύεις πως θα κρατίσεις? Ο EVH σε έχει ενδουσιάσει πολύ απ'όσο λες Ο5150 είναι ένας slo με περισσότερη ατάκα και γκάζι . Νομίζω πως αυτόν θα κρατούσα ναι . Αυτό που βγάζει είναι πολύ οφελημο και μπορείς στην συνέχεια το κανείς ότι θες . http://www.youtube.com/user/aris17561
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Ο5150 είναι ένας slo με περισσότερη ατάκα και γκάζι . Νομίζω πως αυτόν θα κρατούσα ναι . Αυτό που βγάζει είναι πολύ οφελημο και μπορείς στην συνέχεια το κανείς ότι θες . Τον Engl Powerball που τον δοκίμασες δεν ήταν τόσο κοντά στον 5150? Flying High Again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση