Giorgos Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας...εδώ είμαι πάλι! :D Mου λείψατε πολύ! Η μουσική, τα thread, η παρέα, η αρρώστια και όλα τα καλά του noiz! :wink: Κατά καιρούς παρακολουθούσα τις εξελίξεις και τις συζητήσεις αλλά λόγω υποχρεώσεων, δουλειάς κλπ απείχα και για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα ίσως είμαι παρατηρητής. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να συνεχίζετε να κάνετε αυτό που ξέρετε όλοι καλά! Καλή μουσική! Θα τα λέμε! :wink: Υ.Γ. : Που είναι η photo gallery οεο;;; :lol:
elavd Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα Γιώργο και καλώς μας ξανάρθες ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
antouan_z Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 Kαλημερα αρρωστακι μου.........μας ελειψες..... :D :D :D :D Καυλως ηρθες λοιπον...ανοιγουμε τα ....χερια μας και σε αγκαλιαζουμε ξανα με αραπη,τρυφεροτητα και ζεστασια..... Φιλια Εκ του ανωμαλου antouan_z
Giorgos Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς σας ξαναβρήκα! :wink: Τελικά antouan το μεγαλύτερο βασάνισμα είναι να μην με βασανίζεις με τα post σου, sexy boy! :lol:
trolley Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 Που ήσουν Giorgos? Μας έκανες απιστίες ή τα είχες πάρει; Mea Culpa
Giorgos Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2006 Κλασικός eye! :) Διάβασε ποιο πάνω... Αν τα είχα πάρει θα τα είχα χώσει! :twisted: Όσο για τις απιστίες.. ούτε λόγος! :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση