neeq Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Ευχαριστω Νεστορα και Βασίλη. Εμενα δε με ενθουσιάζει πια το Boesendorfer. Πλεον βρίσκω το reverb του πολύ "τεχνητο" (σε εισαγωγικα, γιατι έτσι κι αλλιως ειναι τεχνητο ;D ) Γι'αυτο και θέλω πλεον να παρω το RD 300NX που με εχει ενθουσιασει :)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Γιατι δεν αγοραζεις το παρακατω να κανεις τη δουλεια σου ανετα? Αφου τα λεφτα δεν ειναι προβλημα.... 8) http://alturl.com/ovpuj Specs talks, Mgs walks
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Άραγε η Νίκαινα γνωρίζει πως αφιεωρώνεις άσματα σ'αυτή τη πρόστυχη την πως την είπες την Επονίνη? Ε? ;D Σ'ωραίος λαίμαι ,το βαράς καλά το κλειδοκύμβαλο και ο ήχος σούπερ και όλα καλά ................αν και δεν είναι το ύφος της μουσικής που με αρέσει :) Πάντα τέτοια No one wants an alien
neeq Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Γιατι δεν αγοραζεις το παρακατω να κανεις τη δουλεια σου ανετα? Αφου τα λεφτα δεν ειναι προβλημα.... 8) http://alturl.com/ovpuj Δεν ειναι τα λεφτα το προβλημα, αλλα το οτι το πιανο αυτο ειναι πιο μεγαλο απο τα μαγαζια που παιζω συνήθως ;D Άραγε η Νίκαινα γνωρίζει πως αφιεωρώνεις άσματα σ'αυτή τη πρόστυχη την πως την είπες την Επονίνη? Ε? ;D Σ'ωραίος λαίμαι ,το βαράς καλά το κλειδοκύμβαλο και ο ήχος σούπερ και όλα καλά ................αν και δεν είναι το ύφος της μουσικής που με αρέσει :) Πάντα τέτοια Οταν γινει η επιμαχη συζήτηση, θα της πω ότι μεσα απο την τραγική ηρωϊδα βλέπω το φως της αγαπης που υπερνικα της δυσκολιες, και πως μονο ο θανατος μπορει να χωρισει δυο καρδιες που ειναι γραφτο να ειναι ενωμενες, και καθαρισα ;) Για τα υπολοιπα ευχαριστω :)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Οταν γινει η επιμαχη συζήτηση, θα της πω ότι....................και καθαρισα ;) Αν της πεις ολα τα παραπανω μαλλον θα σε...καθαρισει. ;D Specs talks, Mgs walks
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Αν της πεις ολα τα παραπανω μαλλον θα σε...καθαρισει. ;D Καμιά ανάποδη σίγουρη την έχει πάντως ;D No one wants an alien
blue Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 κουράστηκα να γράφεις καλή μουσική. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
WildchildGR Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Πολύ ωραίο...και το κομμάτι και το πιάνο. Ανέβασε και άλλα ;D Guybrush Threepwood...mighty pirate!
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Guru Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Νικ, Με ξέρεις... Είμαι πολύπλοκη φύση στις συνθέσεις μου και στα ακούσματα μου και ομολογώ ότι δεν την πολυβρίσκω με την "μή εξελίσημη επαναλμβανόμενη μουσική (κοινώς τη minimal μουσική). Έτσι εδώ μέχρι τα 02:00 ήμουν έτοιμος να κλείσω το βίντεο και να μη πω τίποτα. Και μετά μπήκε το μπάσο και άλλαξαν όλα! Εξακολουθώ να μη μπορώ να ομολογήσω ότι τρελλάθηκα με το κομμάτι, αλλά το μπάσο μου έδωσε μία δικαιολογία ύπαρξης και αυτό μου είναι αρκετό! Ο ήχος του πιάνου, από το laptop μια χαρά μου φάνηκε... Αυτά τα ολίγα. Δε νομίζω ότι είναι χρήσιμα, αλλά τέλος πάντων, ας τα ποστάρω... Home - Editions Musica Ferrum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση