Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Αρη απ'οσα εχω ακουσει απο αυτα που ανεβασες αυτο πρεπει να εχει τον καλυτερο ηχο. Τα lead ηταν πολυ καλα (ηταν και αυτα ντουμπλαρισμενα ετσι δεν ειναι?). Τα ρυθμικα δεν ηταν πολυ του γουστου μου για να ειμαι ειλικρινης, ειμαι σιγουρος ομως οτι δεν φταιει ο ενισχυτης! Μην με παρεξηγεις, απλα πιστευω οτι για να μπορεσεις να εισαι δικαιος με εναν τετοιο ενισχυτη πρεπει να εχεις χωσει και πολυ χρημα στο πως τον γραφεις (μικροφωνα-preamps-comps κλπ).

Στη θεση σου, γιατι φαινεται οτι το γουσταρεις αυτο που κανεις με τα κλιψ -και πολυ καλα κανεις- θα επενδυα και σε εξοπλισμο ηχογραφησης.  ;)

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Μy bad, δε τον ήξερα. Πήγε το μυαλό μου στον άλλο το χάλια και αναρωτιόμουν πώς συνδέονται οι ενισχυτές με τα ημίγυμνα κρέατα.  ;D

Καλορίζικος. Αν κάνει τα μισά απ' αυτά που λένε ότι κάνει πρέπει να πετάει.

Δε μπορώ να πω ότι έχω παρακολουθήσει πολύ εκτενώς τα video που ανεβάζεις κατά καιρούς αλλά μέσω Youtube και κακορίζικων ηχείων δεν ακούω κάτι ριζικά διαφορετικό απ' ότι έχεις ανεβάσει στο παρελθόν. Υποπτεύομαι όμως ότι από κοντά η αίσθηση θα είναι πολύ διαφορετική...εσύ, στον ίδιο χώρο, πώς το αντιλαμβάνεσαι;

Ο ενίσχυτης είναι ότι καλύτερο εδώ ακούσει ... Παίζεις μετάλ και με το βολιουμ της κιθάρας το καθαρίσεις εντελώς . Αυτό που εκτιμώ είναι ότι εχει distortion πολυ καθαρό ήχο . Δηλαδή όχι φιζαρισμα , όχι φρυγανια ήχο . Καθαρός ... Δεν ξέρω πως να το περιγράψω

Ο ήχος του ενισχυτή μου αρέσει αρκετά.

Ωστόσο, η σύνθεση δε με ενθουσίασε, είτε γιατί ήταν, σε σημεία, απλοϊκή (0:20-0:26) είτε γιατί ήταν χιλιοπαιγμένη (0:42-0:55/1:12-1:43).

Ωραίο σημείο, η αλλαγή στο 1:00-1:11  :)

Το video κινείται σε γνωστά μονοπάτια, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο (ούτε  αρνητικό ούτε θετικό).

Σε σχέση με τους προηγούμενους ενισχυτές σου, εσύ πως κρίνεις τον slo;

Αψογη κριτική . Κάτι τέτοιο αναζητώντας γενικά στα βίντεο μου . Συγκριτικά με τους άλλους ενίσχυτες είναι ότι εχει τέτοιο voicing που τα κρύβει όλα . Φαίνεται πολυ ο ενίσχυτης . Μην κοιτάς που κάτι κάνω στις μικρός και δεν φαίνεται αυτό .

Είναι κάποιοι ενισχυτές που αν δεν ακούγονται καλά μάλλον σημαίνει ότι ο κιθαρίστας κάτι δεν κάνει σωστά. Μια χαρά Άρη.

Το μουλάρι το 4x12 από κάτω τι λέει;

Δυστυχώς εγω κάνω λάθος και δεν ακούγονται καλα οι μιξεις . Το παλεύω πάντως . Η 412 είναι όλα τα λεφτα . Ογκος Μπασο  

Αρη απ'οσα εχω ακουσει απο αυτα που ανεβασες αυτο πρεπει να εχει τον καλυτερο ηχο. Τα lead ηταν πολυ καλα (ηταν και αυτα ντουμπλαρισμενα ετσι δεν ειναι?). Τα ρυθμικα δεν ηταν πολυ του γουστου μου για να ειμαι ειλικρινης, ειμαι σιγουρος ομως οτι δεν φταιει ο ενισχυτης! Μην με παρεξηγεις, απλα πιστευω οτι για να μπορεσεις να εισαι δικαιος με εναν τετοιο ενισχυτη πρεπει να εχεις χωσει και πολυ χρημα στο πως τον γραφεις (μικροφωνα-preamps-comps κλπ).

Στη θεση σου, γιατι φαινεται οτι το γουσταρεις αυτο που κανεις με τα κλιψ -και πολυ καλα κανεις- θα επενδυα και σε εξοπλισμο ηχογραφησης.  ;)

Για πες τι εξοπλισμό ; Βασικά έχω ένα μικρόφωνο το 57 και μια κάρτα ήχου line6 ux2 . Και τα lead ήταν ντουμπλαρισμενα ναι

Δημοσιευμένο

Ωραιο ειναι το βιντεο! Θα προτιμουσα να εβαζες βιντεο που να παιζεις τα lead και οχι τα ρυθμικα. Ο ηχος ειναι ωραιος! Απο καθαρα τι λεει ο ενισχυτης;

Οσον αφορα την ηχογραφηση μου αρεσει που δεν ειναι πολυ επεξεργασμενη, για να καταλαβουμε τον ηχο του ενισχυτη. Με επεξεργασια ολοι ξερουμε πως ακουγεται...

Καλοπαιχτος!

Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.

Δημοσιευμένο

Ωραιο ειναι το βιντεο! Θα προτιμουσα να εβαζες βιντεο που να παιζεις τα lead και οχι τα ρυθμικα. Ο ηχος ειναι ωραιος! Απο καθαρα τι λεει ο ενισχυτης;

Οσον αφορα την ηχογραφηση μου αρεσει που δεν ειναι πολυ επεξεργασμενη, για να καταλαβουμε τον ηχο του ενισχυτη. Με επεξεργασια ολοι ξερουμε πως ακουγεται...

Καλοπαιχτος!

Βασικά ξέρεις τι γίνεται ; Επειδή το βίντεο που κάνω συνήθως είναι το ένα από τα 2 takes που παίζω , για να παίζω τα leads θα πρέπει να κοροϊδέψω . Δηλαδή να κάνω πως παίζω . Εκτός να κάνω 2 βίντεο και την στιγμή του lead part να μπαίνει το δεύτερο αλλά στο μοντάζ είμαι χειρότερος από ότι στην ηχογραφηση

Δημοσιευμένο

Βασικά ξέρεις τι γίνεται ; Επειδή το βίντεο που κάνω συνήθως είναι το ένα από τα 2 takes που παίζω , για να παίζω τα leads θα πρέπει να κοροϊδέψω . Δηλαδή να κάνω πως παίζω . Εκτός να κάνω 2 βίντεο και την στιγμή του lead part να μπαίνει το δεύτερο αλλά στο μοντάζ είμαι χειρότερος από ότι στην ηχογραφηση

χαχα! μια χαρα ειναι κι ετσι!

Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.

Δημοσιευμένο

Εγω λεω αμα θελεις να ανεβασεις και το Mp3 απο το κομματι γιατι οπως και να το κανουμε μια το ανεβασμα στο youtube μια η επεξεργασια του βιντεο ο ηχος "χανει" παρα πολυ......Και προσωπικα θα ηθελα να τον ακουσω πιο "εμπεριστατωμενα" τον ηχο του soldano στα αυτια μου

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημοσιευμένο

Η 412 είναι όλα τα λεφτα . Ογκος Μπασο 

Ποιά είναι; Τι ηχεία φοράει; Και για τον ενισχυτή τώρα. Από που τον πήρες και πόσο. Τον rect τον έδωσες τελικά;

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

Εγω λεω αμα θελεις να ανεβασεις και το Mp3 απο το κομματι γιατι οπως και να το κανουμε μια το ανεβασμα στο youtube μια η επεξεργασια του βιντεο ο ηχος "χανει" παρα πολυ......Και προσωπικα θα ηθελα να τον ακουσω πιο "εμπεριστατωμενα" τον ηχο του soldano στα αυτια μου

Τι θες ; Μόνο  τισ κιθάρες ; Γιατί σκοπεύω να φτιάξω και ένα βίντεο μόνο κιθάρα ενίσχυτη .

Ποιά είναι; Τι ηχεία φοράει; Και για τον ενισχυτή τώρα. Από που τον πήρες και πόσο. Τον rect τον έδωσες τελικά;

Εφυγε ο ρεκτο ναι ... Και έτσι πήρα έναν σολντανο ντεκατον . Επειτα έδωσα τον ντεκα και πήρα σλο... Βασικά αυτός ο ενίσχυτης ήταν και το ζητούμενο εδώ και πολυ καιρό . Το γνωρίζεις άλλωστε . Έλα μια μέρα σπίτι ρε συ ... Η καμπινα είναι η Dave musteine με v30 όμως όχι τα εργοστάσιο . Είναι λίγο καστομ για τον μαστειν τα μεγαφωνα. Η καμπίνα σκοτώνει πραγματικά ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...