Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ποιές φράσεις γουστάρετε?

Ποιά licks πάιζετε μόλις πιάσετε την κιθάρα σας?

Πάνω σε ποιά κλιμακα ή τρόπο τα κολλάτε και τί συναίσθημα σας δίνει?

Μπορεί μια φράση να περιγράψει την εκάστοτε ψυχολογική σας κατάσταση?

Πχ εγώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω φάει κόλλημα με τις ντιμινουίτες (επικρατεί ένα χάος στο μυαλό μου :?) και παίζω τα εξής, ειδικότερα όταν η αρμονία έχει πτώση από 5 σε 1:

G#dim σε Am

• |------------------------------10-12-13---------------------------------------|

• |------------------------9--12-----------13-12-10---------------------------|

• |-----------------7--10---------------------------13-10-9-------------------|

• |-----------6--9--------------------------------------------12-10-9----------|

• |-----5--8----------------------------------------------------------12-11-12-|

• |4--7--------------------------------------------------------------------------|

ή και με sweep

• |----------------------------------------------------------------------------------|

• |-5P2-------2--8P5--------5--11P8--------8--14P11----------11--15~~~----|

• |-----3---3---------6---6------------9----9-----------12----12------------------|

• |-------5--------------8----------------11----------------14----------------------|

• |----------------------------------------------------------------------------------|

Ελπίζω το θέμα να ενδιαφέρει όσο ενδιαφέρει εμένα :!:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...