mikeguitar Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Ακόμα μια πρώτη θέση !!! Οι κριτές είναι κατενθουσιασμένοι. Περιμένουμε κι'άλλα entries !!!
geodimitri Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Γιάννη συγχαρητήρια κι από μένα για την πρωτιά! Το άξιζες πραγματικά! :)
kostaras75 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Γιαννακη πηρες φορα ε!!!!!...μπραβο και παλι για την πρωτια ρε παιδι....και οπως λεω παντα...να'σαι καλα να σε ακουμε και να σε βλεπουμε....να γουσταρουμε....και παλι χιλια μπραβο!!!!!!!!
kbasilis Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Γιάννη συγχαρητήρια :D ,για να είμαι ειλικρηνής τώρα το είδα το συγκεκριμένο και μου άρεσε πολύ. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ(πέρα από τις ωραίες ιδέες) είναι το "καθαρό" παίξιμο,κατι που το έχω ξαναπεί. Flying High Again
John Papaducci Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2013 Ρε Mike με προλαβαίνεις σύνέχεια :) :) Τα αποτελέσματα λένε 1η θέση και είναι εδώ: 8) Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα θερμά σχόλια!! :) :) Να στε όλοι καλά!! www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos
mikeguitar Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 χαχά έχω το νου μου και όπως είπα περιμένω κι'άλλα entries 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση