Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Ξέχασα να σας πω ότι αν είχατε δει το βιντεάκι που παράθεσα δεν θα αναρωτιόσαστε γιατί έχει κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις, δίνει μια γεύση θέλω να πιστεύω.

Δημοσιευμένο

Κάποιες φορές ,κάποιοι άνθρωποι ,θέλουν να πουν κάτι ..........δεν τα καταφέρνουν πάντα ,μου θυμίζει τον συνδιμοιρίτη που μας ξύπνησε ένα βράδυ ο θαλαμοφύλακας ουρλιάζοντας πως ένας μαλάκας έκοψε τις φλέβες του και λερώνει το θάλαμο

No one wants an alien

Δημοσιευμένο
Κάποιες φορές ,κάποιοι άνθρωποι ,θέλουν να πουν κάτι ..........δεν τα καταφέρνουν πάντα ,μου θυμίζει τον συνδιμοιρίτη που μας ξύπνησε ένα βράδυ ο θαλαμοφύλακας ουρλιάζοντας πως ένας μαλάκας έκοψε τις φλέβες του και λερώνει το θάλαμο

Ξέρεις υπάρχει και η άποψη ότι όσο εσύ λες οι άλλοι από μέσα τους ή ακούν τον εαυτό τους η σκέφτονται τι θα πουν...

Εδώ έχω παραθέσει βίντεο που εξηγεί εν μέρει το κοινωνικοπολιτικό θέμα και με ρωτάτε πιο είναι το κοινωνικοπολιτικό θέμα...

Δημοσιευμένο

Εδώ έχω παραθέσει βίντεο που εξηγεί εν μέρει το κοινωνικοπολιτικό θέμα και με ρωτάτε πιο είναι το κοινωνικοπολιτικό θέμα...

Δεν σε ρώτησα ,απλά ανέφερα ένα στιγμιότυπο της ζωής μου,άσχετο ίσως ,οπότε οφείλω μια συγνώμη

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...