panafana Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Μια γρήγορη ερώτηση. Μόλις εκανα την παρακάτω μετατροπή http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=treble_bleed και έβαλα να παίξω αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι τώρα το volume pot δεν κόβει μεν τα πρίμα αλλά δεν κόβει επίσης και την ένταση όπως πριν δηλ από το 10 μέχρι το 2 δνε κόβει καθόλου ένταση και στο 1-2 κόβει λίγη και μετα κλείνει εντελώς έκανα κάτι λάθος? μήπως να βγάλω την αντίσταση?
alderbody Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Η αντίσταση χρειάζεται για να "μπλοκάρει" το σήμα να μην διαρρέει όταν το ποτενσιόμετρο είναι στο 10. Μήπως κάτι έκανες λάθος στη συνδεσμολογία? Τι ποτενσιόμετρο είναι? Τι τιμές έβαλες σε αντίσταση/πυκνωτή? Πρίν το κάνεις είχες ομαλή λειτουργία στο volume? wood matters
blackie Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Το treble bleed mod κανει ακριβως αυτο... Ισως να μη σου κανουν οι τιμες της αντιστασης η του πυκνωτη... Το treble bleed mod ειναι ουσιαστικα ενα gain knob πανω στη κιθαρα σου... Δε καθαριζει σχεδον ποτε...ουτε ριχνει ενταση... Γι'αυτο δε το χρησιμοποιω κι εγω πλεον...
panafana Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω τί ποτενσιομετρο είναι. τη συνδεσμολογία την έχω κάνει όπως είναι και στο σχήμα και έβαλα τις τιμές που έχουν στο σχήμα η αντίσταση κ ο πυκνωτής Ναι πρίν έιχα κανονική λειτουργία Αμα τη βγάλω την αντίσταση θα αλλάξει κάτι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση