Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ είσαι... ╔══════════════════╗ ║ ► Advanced Edit Manual ◄ ║ ╚══════════════════╝ Στο Advanced Edit Manual, στο κεφάλαιο Sampling operating mode, από σελίδα 79 έως και 94.
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 α σημερα που διαβαζα πιο καθαρα, μιλατε αυτη τη στιγμη για το Pa καλυτερα να ανοιγες νεο θεμα γιατι μπερδευτηκα , εγω φταιω βεβαια γιατι δεν διαβασα το ποστ σου αρκετα προσεκτικα και αρχισα να γραφω σχετικα με το le. δεν πειραζει, με συγχωρω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 α σημερα που διαβαζα πιο καθαρα, μιλατε αυτη τη στιγμη για το PaΌχι ακριβώς. Περί samples - sample editing ο λόγος.
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 ναι σιγουρα, απλα εγω νομιζα οτι αναφεροταν συγκεκριμενα στο le. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Gregorio Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Cos_dr εκτιμουμε το χρονο αφιερωσες για να κανεις το παραπανω post!Ειναι χρησιμο... Το λαθος δικο μου ειναι...Επρεπε να διευκρινησω το ολο θεμα καλυτερα και να κανω ενα ενα νεο θεμα για να γινει η συζητηση αυτη χωρις μπερδεμετα...
edessaios Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει πάντως και το samplerobot όσον αναφορά τα loop points που απότι γνωρίζω αυτοματοποιεί μεγάλο μέρος της διαδικασίας.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 @ Gregorio Δεν μιλάμε για κάτι κρυφό αλλά ούτε για κάτι μαγικό. Η διαδικασία του sampling - looping κλπ υπήρχε και ήταν ευρέως γνωστή τουλάχιστον από το 1984. Από το 1986-1987, δεν ήταν απλά γνωστή αλλά κυρίως προσβάσιμη από τον απλό - μουσικό κόσμο. Όπως καταλαβαίνεις δεν ανακαλύπτουμε σήμερα τον "τροχό". Συμβουλή. Μην ξεκινήσεις από την αρχή με βοηθήματα όπως αυτό που παρέθεσε πιο πάνω ο edessaios. Αυτά ίσως σου χρειαστούν μετά για μεγάλο όγκο και αφού καταλάβεις πρώτα πως λειτουργεί. Αρχικά ξεκίνα με τα απλά - βασικά και κυρίως με αυτά που σου παρέχει το ίδιο το όργανο, προκειμένου να καταλάβεις πως λειτουργεί η όλη διαδικασία. Σημασία έχει να καταλάβεις την ουσία - το ζουμί. Αργότερα όλα αυτά θα σου φανούν πολύ πιό απλά απ'όσο φαίνονται.
Gregorio Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνω με αυτα που λες Μανωλη,οπως και ευχαριστω τον edessaio για τη προταση του! Σιγουρα,το ψαξιμο και η δουλεια απο την βαση και περα απο τις ευκολες λυσεις ειναι το καλυτερο! Αλλα ο πληκτρας,ειναι σαν εργοστασιο!Πρεπει να παραγει πολλα πραματα ταυτοχρονα (νεους ηχους,ρυθμους,καλο παιξιμο) και δεν υπαρχει τοσο η πολυτελεια του χρονου,αν δεν ειναι η μοναδικη ασχολεια!Αλλα η αποψη σου ειναι σεβαστη και μακαρι να μπορουνε να την υλοποιησουμε ολοι...Ειτε αυτο ειναι sampling,ειτε το οτιδηποτε!Να μη μαθαινουμε στα ευκολα δηλαδη!
theoMusictech Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 παιδια, γεια σας! θα ηθελα να ρωτισω κατι σχετικο με το θεμα,!! το αντιστροφο γινεται; υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεπει αρχεια των korg pas σε μορφες wav/sf2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση