iliasaek Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Καλημερα παιδες! Εκανα ενα cover στο σολο του november rain και το ανεβασα στο youtube! Καθε σχολιο καλο η κακο,ευπροσδεκτο!
panafana Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Εμένα μου άρεσε πολυ! ;D Ηταν πάνω στο κανονικό ακριβώς και ωραία εκτέλεση Με τί το έγραψες? ακούγεται πολύ καλά
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 ενα απο τα αγαπημένα μου κομματια. Πολύ ωραία η εκτελεσή σου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
iliasaek Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Εμένα μου άρεσε πολυ! ;D Ηταν πάνω στο κανονικό ακριβώς και ωραία εκτέλεση Με τί το έγραψες? ακούγεται πολύ καλά Σευχαριστω πολυ! Το εγραψα ως εξης κιθαρα-->ενισχυτης-->shure sm57-->line6UX1-->Fruity loops!
iliasaek Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 ενα απο τα αγαπημένα μου κομματια. Πολύ ωραία η εκτελεσή σου. Σευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! :)
panoslydios Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Thank you ! Only those that want to rob you,make mystery of things.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση