Προς το περιεχόμενο

NOIZes From The Wood: DRIVER'S HIT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

.Ο γερο-τερρυ κατι ειχε παθει μαζι με τον Γιωργο και ηταν λιγο πισω αυτην την φορα !! ::)

Πίσω ακούς; Are you sure? Βρε να μην σου πω τίποτα για τα αυτιά σου, τέζα μπροστά ήταν (στο χίπικο)  :D

Αλλά δεν έφταιγε ο Γιώργος, άλλος ήταν ο... γκαζοφονιάς του τέμπο  ;) ;D

Εάν μάλιστα παρατηρήσεις, στο τέλος του βίδεου έχω γυρίσει προς τα πίσω για... κήρυγμα  ;D ;D ;D (δώσε βάση στις κινήσεις του δεξιού χεριού μου)  ;D ;D ;D

Μετά το... κήρυγμα επεκτάθηκε και προς το άλλο άκρο της σκηνής, αλλά κόπηκε στο μοντάζ  ;D

Το «Ορέ μην τρέχεις το τέμπο» νομίζεις ότι τυχαία υπογράφει τα λεγόμενα μου;  ;) ;D

all this has happened before and will happen again

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator
Δημοσιευμένο

Τα εν οίκω μη εν δήμω......  ;)

Ποια εν οίκο; Σε δημόσια θέα είναι το βίντεο  ;)

Να μην πω δε για τον άλλονε που τα άκουγε πίσω   ;D ;D ;D ;D

ΕΔΙΤ: Α και να μην το ξεχάσω. Ο μεταλάς απολύεται και θα πάρουμε στην θέση τον ξάδερφο του Πιτσιλή  ;) ;D ;D ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

ΑΠΟ πισω καλα πατε απο μπρος δεν ξερω .Τα κηρυγματα αλλου γεροντα !!(Παισιος μηπως;)Οσο για τον Ξαδερφο μου να του τηλεφωνηκω ρε παιδια και αν θελει το συζητατε . 8) 8)

• Moderator
Δημοσιευμένο

ΑΠΟ πισω καλα πατε απο μπρος δεν ξερω .Τα κηρυγματα αλλου γεροντα !!(Παισιος μηπως;)Οσο για τον Ξαδερφο μου να του τηλεφωνηκω ρε παιδια και αν θελει το συζητατε . 8) 8)

Συγχαρητήρια... Προσλαμβάνεστε και εσύ και ο ξάδερφος (δεν πιστεύω να είστε τίποτα... μεταλάδες)  ;)  ;D

Και ναι βρε αντίχριστε θα σου κάνω και εσένα κήρυγμα- Μεγάλη βδομάδα έρχεται- για να μπεις στον δρόμο του θεού  :D 

Δημοσιευμένο

Και ναι βρε αντίχριστε θα σου κάνω και εσένα κήρυγμα- Μεγάλη βδομάδα έρχεται- για να μπεις στον δρόμο του θεού  :D 

Με τον Γαϊτάνο παίζω;

InfluenSir!

Δημοσιευμένο

Oxι αρχηγε με τον Τερρυ -γιαταγανο παιζεις(δεν εχεις δει πως κουναει το μπασο πανω απο το κεφαλι του ντραμερ σαν γιαταγανι !!!! ;D ;D ;D

Επισης μια ερωτηση αν προσληφθουμε τελικα ο Ξαδερφος και εγω θα εχουμε ΙΚΑ η Μπλοκακι ;;;Ερωτηση κανουμε δεν ειναι απαιτηση μας (μην χασουμε και τη δουλεια ) ;D ;D ;D

• Moderator
Δημοσιευμένο

Επισης μια ερωτηση αν προσληφθουμε τελικα ο Ξαδερφος και εγω θα εχουμε ΙΚΑ η Μπλοκακι ;;;Ερωτηση κανουμε δεν ειναι απαιτηση μας (μην χασουμε και τη δουλεια ) ;D ;D ;D

Αφτά φίλως θα τα πις μαι των Περικλή (των άλω) που ίνε παιρεί τον εικωνωμηκόν  ;D

Δημοσιευμένο

Tα παμε..

ΦΩΝΑΡΑ!!!!!

Θελει ομως επειγοντως ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Σα ποιημα την 25η Μαρτιου ητουνο...

Ο Οντιοκωστας να της κανει κανα ιδιαιτερο αφιλοκερδως... 8)

Κατα τ αλλα..τσιγκουνια στο δραιβ...

Με τετοια φωνη,η μπαντα πρεπει ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ. ;)

Ακομα κι αν απο κατω υπαρχει νωχελικοτης.

Περιμενουμε σπασιματα και αλλαγη στυλ αππο την τραγουδιστριαρα! ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...