Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2013 Αν κάποιος γνωρίζει ή διαθέτει μερικά δείγματα από κλασσικό πιάνο,ep (rhodes), και Β3 για το Vsynth GT ας απαντήσει εδώ. Ψάχνω και στο διαδίκτυο να κατεβάσω μερικά αλλά ακόμα δεν έχω βρεί κάποιο site. www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2013 Για τους φίλους και έχοντες το GT βρήκα αυτό το site: http://www.jp-80.com/gtv2/gtv2.html Στο Jim Stout Archive υπάρχει ένα αρχείο Tommy. Εκεί έχει ήχους σαν αυτούς που ζήτησα.Δεν το έχω εγκαταστήσει αλλά σίγουρα αξίζει μια ''εξερεύνηση και εγκατάσταση''. Έχει και άλλα αρχεία προς εγκατάσταση. Τσεκάρετέ το. www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 Αν κάποιος γνωρίζει ή διαθέτει μερικά δείγματα από κλασσικό πιάνο,ep (rhodes), και Β3 για το Vsynth GT ας απαντήσει εδώ. Πήρες V-Synth για να παίξεις κλασσικό πιάνο; Θα έλεγα πως δεν είναι ότι καλύτερο σαν επιλογή, ειδικά για live.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 Πήρες V-Synth για να παίξεις κλασσικό πιάνο; Θα έλεγα πως δεν είναι ότι καλύτερο σαν επιλογή, ειδικά για live. Δεν είχα αυτό κατά νου. Απλά με το site που ανέφερα, βρήκα την άκρη μου. www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 Δεν είχα αυτό κατά νου. Απλά με το site που ανέφερα, βρήκα την άκρη μου. ο.κ. Εσύ ξέρεις καλύτερα :)
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 Εφημερίδα είναι ή delivery menu; www.sonicspace.gr
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 Εφημεριδα, και συγκεκριμενα το Real Life απο την Real News. ;D Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση