Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Αν και δε γουστάρω καθόλου λέμε τόσα τάστα (εκτός αν παιζέι ο Uli!), καλή κίνηση από την Ib.

Ωραίο truss rod cover! Τι παίζει? Μάλλον θα το δείχνει πιο κάτω.

Δημοσιευμένο

Καλη φαση...ειχα δει και τον Batio με μια αντιστοιχη παλια. Τα 24 ταστα ναι μεν ειναι αρκετα αλλα λογικα ειναι πολυ πιο ευκολο να τα φτασεις σε μια τετοια κιθαρα.

Τρολολολολολολολ

Δημοσιευμένο
  Στις 11/4/2013 στις 9:22 ΜΜ, JohnGam είπε

Αν και δε γουστάρω καθόλου λέμε τόσα τάστα (εκτός αν παιζέι ο Uli!),

Με αυτό το μανάρι

rot3.jpg

Flying High Again

Δημοσιευμένο

το neck joint δεν βολευει....και το φαγωμενο κατω ακρο της κιθαρας δεινει μεν μια ανεση αλλα δεν ειναι αυτο που φαινεται...

θες neck through κατασκευη για να εισαι ανετα τοσο χαμηλα στην ταστιερα...και οχι συνηθισμενο neck through

θες κατι τετοιο...

εδω ο αντιχειρας βρισκεται ακριβως πισω απο το 24 και χωρις καν να εχει αγγιξει το σωμα...ολα τα υπολοιπα δαχτυλα χωρις καμια προσπαθεια βρισκονται ηδη ακριβως επανω απο τα επομενα πεντε ταστα.....εχω 29 οχι 30!!

neck_through.JPG.edd6cd938269d4a82b41dc59c65b5674.JPG

Δημοσιευμένο
  Στις 12/4/2013 στις 3:17 ΜΜ, inkve είπε

το neck joint δεν βολευει....και το φαγωμενο κατω ακρο της κιθαρας δεινει μεν μια ανεση αλλα δεν ειναι αυτο που φαινεται...

θες neck through κατασκευη για να εισαι ανετα τοσο χαμηλα στην ταστιερα...και οχι συνηθισμενο neck through

θες κατι τετοιο...

εδω ο αντιχειρας βρισκεται ακριβως πισω απο το 24 και χωρις καν να εχει αγγιξει το σωμα...ολα τα υπολοιπα δαχτυλα χωρις καμια προσπαθεια βρισκονται ηδη ακριβως επανω απο τα επομενα πεντε ταστα.....εχω 29 οχι 30!!

Δεν ανεβαζεις μερικες ακομα φωτο της κιθαρα σου , πολυ ενδιαφερουσα φαινεται

Δημοσιευμένο
  Στις 12/4/2013 στις 3:28 ΜΜ, inkve είπε

φοβαμαι οτι θα παει αλλου η συζητηση.

αν δεν υπαρχει προβλημα με αυτο εγω να τις ανεβασω

Μα ουσιαστικα για το ιδιο πραγμα προκειται, δηλαδη κριμα δεν ειναι να ανοιξουμε καινουργιο θεμα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...