RemaliFrank Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Καταρχήν ...γεια !!! :) Οπως λέει και ο τίτλος πρόκειται να αγοράσω - με την ΒΟΗΘΕΙΑ του Tele Guru Superfunk ,1000 Thnx Μ8 - μια αριστερή Squier Classic Vibe Tele '50s . Βασικά θα την είχα αγοράσει ήδη αλλα λογω κακού timing και κάποιων άλλων θεμάτων εκεί που την είχε ο Θωμάς έτοιμη ξαφνικά εξαφανίστηκε και έμεινα μπουκαλα. :'( Ψάχνοντας την βρήκα στο Musicstore.de στα ίδια λεφτά . Απο ότι διάβασα και εδώ μέσα πρέπει να είναι Οκ Καταστημα αλλα μιας και είμαι άσχετος με κιθάρες και ιντερνετικα μουσικα μαγαζια είπα να ρωτήσω , να πω ένα γεια ...και ένα ευχαριστώ . Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή καλοδεχούμενη . Και πάλι γεια σας και καλώς σας βρήκα . :) Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Πολυ καλο μαγαζι,προχωρα αφοβα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή καλοδεχούμενη . Και πάλι γεια σας και καλώς σας βρήκα . :) Όξω ρεμάλι απ τη παράγκα να σφουγκαρίξω . Ακούς εκεί θέλει και αριστερή ο παλιοκουμμούνης και ο ΣΦ τρέχει να τον συνδράμει 8) No one wants an alien
Guru Alter Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 μια χαρα ειναι εχω αγορασει κι εγω απο εκει πολλες φορες.. YouTube | Instagram
RemaliFrank Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 Όξω ρεμάλι απ τη παράγκα να σφουγκαρίξω . Ακούς εκεί θέλει και αριστερή ο παλιοκουμμούνης και ο ΣΦ τρέχει να τον συνδράμει 8) Δεν φταιω εγω ρε Samy που εχω το πνευμα του Hendrix μεσα μου ;D Απο βδομαδα περιμενω και του Keith Ritchards - sorry κιολας :P Και να ξαναπερασεις το πατωμα γιατι δεν εκανες καλη δουλεια . ;D Ευχαριστω παιδια !!! Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
RemaliFrank Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Εχμ...γεια σας και παλι . Σημερα πρωι ηρθε και η tele ...αυτη με τις φωτοτυπιες ...εε η αριστερη ... ... και τελοσπαντων Αφου προσκηνησα ,αναψα και 2 λαμπαδες ....τωρα τι κανω ? Μην πειτε "παιξε " γιατι το εκανα . :D Εννοω πρεπει να την παω για σεταρισμα ? Επισης εχει χορδες μαλλον 9ρες .Δεν ξερω να τις ξεχωριζω αλλα επειδη στην δεξια epiphone sg μου χαν βαλει 10ρες αυτε ειναι πιο λεπτες . Θελει καποιον ιδιαιτερο τροπο η αλλαγη στις χορδες της tele ? Υποσημειωση Α.Ειμαι noobας γενικοτερα στο σπορ Υποσημειωση Β.Δεν εχω αλλαξει αλλη φορα χορδες ::) Υποσημειωση Γ.Δεν ακουω μεταλ . ;D Υποσημειωση Δ.Δεν φοραω τραγιασκα ;D Αυταααα !!!! :D Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Υποσημειωση Α.Ειμαι noobας γενικοτερα στο σπορ Υποσημειωση Β.Δεν εχω αλλαξει αλλη φορα χορδες ::) Χμμ... σνιφ...σνιφ... μυρίζει φρεσκάδα επαέ ;D Καλορίζικη και καλόπαιχτη. Λοιπόν το απλούστερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις ένα σχετικό βίντεο στο youtube για αλλαγή χορδών. Και αν προκύψει κάτι ρωτάς και εδώ είμαστε ;) all this has happened before and will happen again
kostas80 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Να πάρεις το βαγγ τηλέφωνο , να πάρεις χορδές και να με φωνάξετε για καφέ να τη φιάξουμε . άειντε μεγιές ρε φίλε , να τη χαρείς www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
RemaliFrank Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Χμμ... σνιφ...σνιφ... μυρίζει φρεσκάδα επαέ ;D Καλορίζικη και καλόπαιχτη. Λοιπόν το απλούστερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις ένα σχετικό βίντεο στο youtube για αλλαγή χορδών. Και αν προκύψει κάτι ρωτάς και εδώ είμαστε ;) Φιλε Τερ αν εννοεις οτι εχουν "μπαγιατεψει" οι χορδες δεν ισχυει , τουλαχιστον στην πρωην δεξια SG .Aπλα μου τις αλλαζαν .....αλλοι ;D Για το νεοπας ΝΑΙ ...αλλα με αυτι γερολυκου. Απλα ξαναπες το πιο δυνατα να τ΄ακουσω :D Τhnx για την απαντηση ....θα εξηγησω και πιο κατω . Να πάρεις το βαγγ τηλέφωνο , να πάρεις χορδές και να με φωνάξετε για καφέ να τη φιάξουμε . άειντε μεγιές ρε φίλε , να τη χαρείς Thnx πολυ Κωστα . Δυστυχώς δεν μπορει να γινει αμεσα λογω δικου μου κολληματος . θα βρεθουμε soon παντως !!! Χορδες ηδη εχω ,κατι EXP D'Addario 10-52 , ελπιζω να κανουν και να ταιριαζουν με το τιμο ξυλο της Tele . ΕρωτηΞη. Τι ισχυει για ενα νεο οργανο ? Οτι και για τα hi end καλωδια , οτι δηλαδη το οργανο θελει στρωσιμο και μετα μαστορα , Η καλυτερα πριν το βαλεις μπρος να το σεταρει ο μαστρο Χ για να αποφυγεις μελλοντικα προβληματα ? Τις 9ρες θελω να τις αλλαξω γιατι μου ειπαν οτι με 9ρες παιζουν οι μεταλαδες - σορρυ βαφτισιμιε ;D Και ξαναφχαριστω για ευχες και ολα . Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 ΕρωτηΞη. Τι ισχυει για ενα νεο οργανο ? Οτι και για τα hi end καλωδια , οτι δηλαδη το οργανο θελει στρωσιμο και μετα μαστορα , Η καλυτερα πριν το βαλεις μπρος να το σεταρει ο μαστρο Χ για να αποφυγεις μελλοντικα προβληματα ? Αν εκ της μητρός του είναι κατάλληλο δια τοξοβολίαν- εκεί θες ρύθμιση. (Δηλαδή χορδές στον θεό, αρμονικές στον βενζεβούλη και μπράτσο τόξο) Αν σου έρθει αλφάδι δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς. ;) all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση