pericles Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 @george956..κι'εγω δεν τους ηξερα και επισης ντρεπομαι για αυτο.Ας ειναι καλα ο Waterfall-k. που ειναι βιβλιοθηκη και με ξυπνησε.!!!! Οπως επισης και τους transatlantic αυτος μου τους εμαθε.Ασε εχω μεινει πισω απο ακουσματα φρεσκα αλλα και ποιοτικα ταυτοχρονα. ??? Κωστα φυσικα δεν περιμενα να εχουν λεφτα αφου οσο και φανατικο να ειναι το κοινο τους δεν παυει να ειναι λιγο συγκριτικα με αλλα γκρουπ που παιζουν ευπεπτα τραγουδακια. :P Οτι βγαλουν απο τα live αντε και κανα cd .Δυστυχως.Πρεπει να εχει ερθει το cd μου στο record house (Νεα Σμυρνη ) φοβερα ενημερωμενο μαγαζι ψωνιζω καμμια 30 χρονια απο εκει .! ;D
Painer_AD Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 ΜΠΑΝΤΑΡΑ! ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ! ΔΙΣΚΑΡΕΣ! εχω να ακουσω κατι αλλο τουλαχιστον 1μιση χρονο...οτι κ να βαλω, καταληγω σε αυτους! Spock'sBeard-ό-φιλοι που είστε κρυμμένοι ;;;; Everybody lies...
pericles Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Αρχιζουμε και αυξανομεθα βλεπω!! ;D
Painer_AD Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Χωρίς διάθεση για σπαμ, εχεις ασχοληθει καθολου με ελληνικες προγκ ΡΟΚ μπαντες? να σου στειλω με πμ την δικια μου ; Everybody lies...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Πρεπει να εχει ερθει το cd μου στο record house (Νεα Σμυρνη ) φοβερα ενημερωμενο μαγαζι ψωνιζω καμμια 30 χρονια απο εκει .! ;D Πολυ καλο μαγαζι. Το γνωριζω μονο διαδικτυακα και εχω παραγγειλει απο κει αρκετες φορες στο παρελθον. Απο κει ας πουμε εχω αγορασει τρια Spock's Beard αλμπουμς, τα "The Light", "Spock's Beard" και "Live". 8) Spock'sBeard-ό-φιλοι που είστε κρυμμένοι ;;;; Εγω ειμαι "κρυμμενος" μεσα στο "Their Names Escape Me"... Specs talks, Mgs walks
pericles Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 ξερω μερικες οπως Verbal Delirium (Eιναι γνωστοι μου οι δυο απο αυτους ) .Για στειλε να ακουσω.
Painer_AD Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 @Waterfall RESPECT τοτε!!! Everybody lies...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Θενκς... ;D Specs talks, Mgs walks
dionisissab Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Εγω ειμαι "κρυμμενος" μεσα στο "Their Names Escape Me"... Και εγώ εκεί είμαι κρυμμένος. ;D "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Ωπα! Κι αλλος Ελληνας στη λιστα? Για γινε πιο σαφης, τι ονομα και σε ποιο λεπτο του κομματιου "ακουγεσαι"? Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση