John Papaducci Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Γειά χαρά σε όλους. Αυτό είναι το take μου για τον διαγωνισμό..Θα βρείτε στοιχεία από Timmons..Petrucci και Sfogli...Καλή επιτυχία σ'όσους συμμετέχουν!! www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Το άκουσα εχθές τυχαία τσεκάροντας το κανάλι σου στο youtube. Τι να πω...απλά φοβερό! 8) Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό Γιάννη! :D
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Για ακόμη μια φορά φανταστικός :o Σου εύχομαι τίποτα άλλο, παρά μόνο την πρώτη θέση :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
mikeguitar Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Γειά χαρά σε όλους. Αυτό είναι το take μου για τον διαγωνισμό..Θα βρείτε στοιχεία από Timmons..Petrucci και Sfogli...Καλή επιτυχία σ'όσους συμμετέχουν!! εγώ βλέπω στοιχεία Papaducci όπως και στου stel andre βλέπω steltrucci !!! 8) 8)καλή επιτυχία ;) ;) ;) ;) ;) ;)
vidshark7 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Φίλε, είσαι μαμάτος, απλα! Good luck! ;)
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Έχεις πολλή μελωδία μέσα σου αδερφέ. Για αυτό μου αρέσεις. Έχεις γράψει τίποτα εμπορικά; Αν όχι, γιατί; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
holyjoy Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 John σου εύχομαι κακή αποτυχία ;D τρομέρο το solo σου, ελπίζω στο No.1, η PRS 24 ακούγεται πιο μαζεμένη η ibanez δεν κρατιέται ακουμπάς το tremolo και θέλει να τσιρίξει αλλά δεν την αφήνεις ;D
mikeguitar Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 μου αρέσει πολύ η ibanez εμένα...καινούρια είναι ?
John Papaducci Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη..Μακάρι να έρθει ένα όμορφο αποτέλεσμα ;) Να σται όλοι καλά :) εγώ βλέπω στοιχεία Papaducci όπως και στου stel andre βλέπω steltrucci !!! 8) 8)καλή επιτυχία ;) ;) ;) ;) ;) ;) Σωστός ;D ;D ;D μου αρέσει πολύ η ibanez εμένα...καινούρια είναι ? Όχι είναι μία prestige ενός φίλου, τη δανείστηκα μόνο για τον διαγωνισμό.. Έχεις πολλή μελωδία μέσα σου αδερφέ. Για αυτό μου αρέσεις. Έχεις γράψει τίποτα εμπορικά; Αν όχι, γιατί; Έχω "κυκλοφορήσει" μία δική μου σύνθεση. Μπορείς να τσεκάρεις εδώ αν θες: Σύντομα θα βγουν και άλλα.. www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos
vasmall Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Γειά χαρά σε όλους. Αυτό είναι το take μου για τον διαγωνισμό..Θα βρείτε στοιχεία από Timmons..Petrucci και Sfogli...Καλή επιτυχία σ'όσους συμμετέχουν!! ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση