Stel Andre Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Μετα απο καποιες αλλαγες στον ηχο μου, παραθετω εναν αυτοσχεδιασμο προσπαθωντας να παιξω κοντα στο στυλ του Marco Sfogli. Καθε σχολιο ευπροσδεκτο κι ελπιζω να σας αρεσει! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Πιο πολύ σε σένα μου αρέσει που παίζεις "καθαρές" μελωδίες ;) ενώ μπορείς να παίξεις και "παπάδες" ;D εάν θέλεις. Είσαι ωραίος :). όχι άλλο κάρβουνο!!!
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Καταπληκτικές μελωδίες Στέλιο! Μπράβο! :)
Stel Andre Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Πιο πολύ σε σένα μου αρέσει που παίζεις "καθαρές" μελωδίες ;) ενώ μπορείς να παίξεις και "παπάδες" ;D εάν θέλεις. Είσαι ωραίος :). Δεν ειμαι της εκκλησιας! ;D Περα απ'την πλακα, ευχαριστω πολυ! Προτιμω τις μελωδικες γραμμες στο παιξιμο. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
mikeguitar Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Πιο πολύ σε σένα μου αρέσει που παίζεις "καθαρές" μελωδίες ;) ενώ μπορείς να παίξεις και "παπάδες" ;D εάν θέλεις. Είσαι ωραίος :). +1
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Προτιμω τις μελωδικες γραμμες στο παιξιμο. ;) Εύγε. InfluenSir!
Stel Andre Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 ;) Εύγε. Ευχαριστω Nestora! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση