messalion Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Μια χαρα.Καλυτερα απο τις δικες μου κολλησεις ;D ;D ;D Υ.Γ. Παιζει να εχω το ιδιο παπλωμα ;D ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
DimitrisBo Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 μη τους ακους εισαι κιθαριστας - εχεις χρεος, τωρα το πρωι που θα ετοιμαστεις μη ξεχασεις: - ενισχυτη με el84 - ενισχυτη με 6l6 - back up ενισχυτη με el84 - back up ενισχυτη με 6l6 - back up ακουστικης - τελεκαστερ - στρατοκαστερ - λες πολ - φαλκον για jazz - to κολλητήρι - προφυλακτικά - μπύρες
ratman Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 μη τους ακους εισαι κιθαριστας - εχεις χρεος, τωρα το πρωι που θα ετοιμαστεις μη ξεχασεις: - ενισχυτη με el84 - ενισχυτη με 6l6 - back up ενισχυτη με el84 - back up ενισχυτη με 6l6 - back up ακουστικης - τελεκαστερ - στρατοκαστερ - λες πολ - φαλκον για jazz - to κολλητήρι - προφυλακτικά - μπύρες και λιπαντικό για τα ζόρια ;)...! είναι μικρά τα παιδιά ;) ........ όλα είναι σχετικά !!!
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Ολα κομπλε! Πολυ κεφι..ευχαριστω για τις συμβουλες μη τους ακους εισαι κιθαριστας - εχεις χρεος, τωρα το πρωι που θα ετοιμαστεις μη ξεχασεις: - ενισχυτη με el84 - ενισχυτη με 6l6 - back up ενισχυτη με el84 - back up ενισχυτη με 6l6 - back up ακουστικης - τελεκαστερ - στρατοκαστερ - λες πολ - φαλκον για jazz - to κολλητήρι - προφυλακτικά - μπύρεςdhldh οσο για αυτα θα χρειαζοταν δευτερο λεωφορειο δηλαδη....http://images.gibson.com/Lifestyle/English/aaFeaturesImages2008/field_day_gibson_bus.jpg οσο για το λιπαντικο,παει πακετο φυσικα με τα υπολοιπα 8)
noe13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 σκοραρες ή τσαμπα το κουβαλημα? Slow must go on....!!!!
ratman Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 ελπίζω να έβαλε τουλάχιστον 1ο πέναλτι καλλιτεχνικά!!!!! όπως αρμόζει σε ένα κιθαρίστα ;) και στο 2ρο που θα έχεις πάρει το κολλάει.....ου καλά, και χωρίς βοηθητικά λαδάκια...... όλα είναι σχετικά !!!
Mike Tsagarakis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Εχω καλυτερο....ψιψινι@!!!! Πεταλιερα...ηλεκτρικη....5.1 ηχεια υπολογιστη ολα Πακετο για πενθημερη! Πριν 11 χρονια καθως ειμαι 29 σημερα! Εχω και βιντεο...χαχαχαχα! EBMM John Petrucci 7 Jackson DK2 Yamaha Pacifica ENGL Powerball-Invad
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Σκοραραμε και σε δυο αγωνες χαχαχα Ειμαι περιεργος να δω βιντεο με τα 5.1 μιας και τα δικα μου ακουγονται σαν ντουντουκα οταν βαζω την κιθαρα
noe13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Σκοραραμε και σε δυο αγωνες χαχαχα Ειμαι περιεργος να δω βιντεο με τα 5.1 μιας και τα δικα μου ακουγονται σαν ντουντουκα οταν βαζω την κιθαρα σκοραρες 2 φορες στον ιδιο αγωνα,ή σε 2 διαφορετικους????΅Εχει σημασια! Slow must go on....!!!!
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 σε διαφορετικους 8) happy 17 dude!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση